Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, θα μας κάνει καλό η διακοπή»

Στην ολοκλήρωση ενός δύσκολου προγράμματος για τον Λεβαδειακό στις έξι πρώτες αγωνιστικές στάθηκε ο Άκης Μάντζιος μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο τεχνικός των Βοιωτών τόνισε πως ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή, όμως οι δικοί του παίκτες δημιούργησαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν και πως έχασαν την ηρεμία τους μετά το 1-0, χαρακτήρισε απαράδεκτη ενέργεια την αποβολή, όμως πιστεύει πως πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για την ισοφάριση.

Αναλυτικά: «Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς. Ο Παναιτωλικός στην κατοχή ήταν καλύτερος, αλλά στις προϋποθέσεις για ευκαιρίες ήμασταν καλύτεροι και έλειπε μια τελική πάσα. Ο Παναιτωλικός, εκτός από μια φάση με ένα γύρισμα του Μαρινάκη και ένα πλασέ, νομίζω δεν είχε άλλη φάση.

Μπήκε το πρώτο γκολ και εκεί λίγο χάσαμε την ηρεμία μας και ο Παναιτωλικός είχε ένα τέταρτο που θα μπορούσε να "κλειδώσει" το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, είχαμε και την αποβολή με την αδικαιολόγητη πράξη του παίκτη μου, που άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες. Δείξαμε ψυχικά αποθέματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, κάναμε το γκολ και είχαμε τη μεγάλη φάση στο τέλος για να ισοφαρίσουμε. Είναι μια κακή περίοδος για εμάς και η διακοπή θα μας κάνει καλό, προκειμένου να επιστρέψουν και κάποια παιδιά που έλειπαν».

Και συνέχισε πως: «Βγάλαμε ένα απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερα ματς εκτός και δύο εντός, αλλά δεν ήταν "ο θάνατός σου η ζωή μου" το σημερινό ματς. Είναι μόλις η έκτη αγωνιστική και έχει πάρα πολλά ματς ακόμη το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x