Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Δείξαμε ότι παρά τα προβλήματα μας παλεύουμε όλα τα παιχνίδια»

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Πανιωνίου, παρά τις… αντιξοότητες, δήλωσε ο Άκης Μάντζιος, ενώ τόνισε πως ίσως η ομάδα του μπορούσε να πάρει και το «τρίποντο» στο Ηράκλειο.

Το 1-1 στο «Γεντί Κουλέ» επί του ΟΦΗ μάλλον άφησε ικανοποιημένο τον Άκη Μάντζιο δεδομένων των πολλών προβλημάτων που είχε να αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος. Κάτι που φάνηκε και από τα λεγόμενα του 49χρονου προπονητή των «κυανέρυθρων» στη συνέντευξη Τύπου.

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα, ο ΟΦΗ “καιγόταν” για βαθμούς. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο, μετά ισορροπήσαμε και δεχτήκαμε γκολ κόντρα στην ροή, ένα γκολ εύκολο και αστείο. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε, τρέξαμε καλύτερα, πιέσαμε τον αντίπαλο», είπε αρχικά ο Μάντζιος.

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να μην κάναμε την μεγάλη φάση μέχρι το γκολ και ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δείξαμε ότι παρά τα προβλήματα μας, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Τα βλέπουμε αυτά τα επιμέρους στοιχεία, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή υπάρχει άλλο πρόβλημα. Όταν “διαβάζεις” τον αντίπαλο, προσπαθείς να βρεις όλα τα ζητήματα του αντιπάλου, θετικά ή αρνητικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x