Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Δεν ήταν για 4-0 το ματς. Καταρρεύσαμε μετά το πρώτο γκολ»

Ευχαριστημένος με την εικόνα του Πανιώνιου στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με τον Ολυμπιακό έμεινε ο Άκης Μάντζιος, τονίζοντας ότι οι «κυανέρυθροι» λύγισαν μετά το 1-0.

Κανένα παράπονο δεν έχει από τους παίκτες του Πανιώνιου ο Άκης Μάντζιος, παρά την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος με την παρουσία των «κυανέρυθρων» στο Καραϊσκάκη μέχρι το 1-0 και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του κατέρρευσε από εκείνο το σημείο και μετά.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την ήττα με 4-0: «Για 60 λεπτά σταθήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε την ευκαιρία με τον Καμαρά και δεν απειληθήκαμε στο α’ μέρος. Από εκεί και πέρα μετά το 1-0 δεν αντέξαμε στην πίεση. Έχουμε ένα κοντό ρόστερ και παίζουμε συνέχεια. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης που είναι πολύ σημαντικό. Τα παιδιά προσπάθησαν. Δεν έχω παράπονο».

-το εάν επηρεάζει την ομάδα του το βαρύ σκορ: «Ελπίζω να μην επηρεαστούμε ψυχολογικά. Το εύρος του σκορ δεν είναι για την εικόνα του αγώνα αλλά μετά το 1-0 σαν να καταρρεύσαμε. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε ψυχολογικά το ματς».

-τη συνέχεια: «Δεν έχουμε πολλά παιδιά να φρεσκάρουμε. Θα τον κάνουμε τον αγώνα μας και με τον ΠΑΟΚ και με τον Απόλλωνα. Ελπίζουμε να μην έχουμε τραυματισμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x