Ο τεχνικός των «κυανέρθρων» τόνισε πως ήταν ανώτεροι και δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους και θεωρεί πως ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος για ένα δεκάλεπτο μετά το 1-0, αλλά μετά το 1-1 έχασαν το μυαλό τους.

Αναλυτικά: «Κρίμα για την εικόνα μας και την προσπάθεια που κάναμε για να φύγουμε χωρίς βαθμό. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον ΠΑΣ και είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο σουτ μας το έκανε στο 41’.

Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι στο πρώτο μέρος και είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Τσιλούλη και δύο προϋποθέσεις να φύγουμε στο ανοιχτό γήπεδο, όπου μπορούσαμε εκεί να απειλήσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στην πρώτη φορά που μπήκε στην περιοχή μας ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το γκολ και για δέκα λεπτά ήταν καλύτερος. Μετά, βελτιωθήκαμε και κάναμε έναν ωραίο συνδυασμό, ισοφαρίζοντας, αλλά κάπου εκεί χάσαμε το μυαλό μας. Είτε από απειρία, είτε από κακή επιλογή, χάσαμε το ρυθμό μας και από ένα ατομικό λάθος δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, ενώ πέναλτι δεν υπάρχει. Αξίζαμε να πάρουμε, έστω, τον πόντο στο παιχνίδι».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ