Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Μας αφήνει πικρία το γκολ στο τελευταίο λεπτό, αλλά συνεχίζουμε»

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως η Λαμία ήλεγχε το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, εξέφρασε την πίκρα του για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο 95’ και έστρεψε την προσοχή του στον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το ισόπαλο 1-1 της Λαμίας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία των φιλοξενούμενων στην επανάληψη, αλλά και στο χρονικό σημείο που δέχθηκαν την ισοφάριση...

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος χρειαζόταν βαθμούς. Ο Παναιτωλικός στο πρώτο εικοσάλεπτο μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι. Έκανε ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε. Από εκεί και πέρα, εμείς ισορροπήσαμε το παιχνίδι, πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο και βρήκαμε το γκολ», είπα αρχικά ο 50χρονος τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας και συμπλήρωσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Είχε κάποια ανούσια υπεροχή ο Παναιτωλικός και δεν μας έκανε καμία φάση. Αντίθετα, εμείς είχαμε μια ευκαιρία να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό, που σίγουρα μας αφήνει μια πικρία. Κυρίως για το χρονικό σημείο που δεχθήκαμε το γκολ. Συνεχίζουμε! Πρέπει να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε ένα παιχνίδι την Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να ετοιμαστούμε για αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x