Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Σημαντική και δίκαιη νίκη»

Ικανοποιημένος από τη νίκη απέναντι στη Ξάνθη ήταν ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος, μετά το φινάλε του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Άκης Μάντζιος:

«Ήταν μία πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο όπως η Ξάνθη, Υπήρχε πίεση για το αποτέλεσμα, υπήρχε πίεση γιατι περάσαμε και μία δύσκολη εβδομάδα. Στο δεύτερο μέρες και με τις αλλαγές γίναμε καλύτεροι και φτάσαμε στη νίκη. Ήταν ένα ματς υπομονής και το ξέραμε κόντρα σε μία ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ. Είχαμε τις στιγμές μας, σκοράραμε και δίκαια κερδίσαμε. Ευχαριστούμε και τον κόσμο για την στήριξη».

Σχετικά με το τι είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του και άλλαξαν εικόνα: «Τους είπα ότι είναι καλοί παίκτες, είναι έμπειροι και να διαχειριστούν το παιχνίδι. Έπρεπε να βάλουμε κάτω την μπάλα , περιμέναμε ότι θα έρθει η καλή στιγμή και ήρθε, σκοράραμε και ήρθε η σημαντική νίκη».

Για τα λάθη στο πρώτο ημίχρονο: «Περισσότερο από κούραση ήταν, ο ίδιος είχε μία περιπέτεια, ένα προσωπικό θέμα. Θα μπορούσε μάλιστα να μην παίξει,έθεσε όμως εαυτόν στην ομάδα και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια». Κλείνοντας αναφέρθηκε στο ζήτημα της κυκλοφορίας της μπάλας. «Ο Άρσε δεν νομίζω ότι ήταν κακός σήμερα, Πήρε μπάλα και προσπάθησε. Αρχικά υπήρχε μία δυσλειτουργία όσον αφορά τον άξονα, υπήρχαν λάθη από έμπειρους παίκτες, όμως στη συνέχεια βελτιωθήκαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x