Stoiximan Super League

Μάντζιος στον ΣΠΟΡ FM: «Πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, δίνει όραμα ο Δώνης»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για την εκκίνηση του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα και το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Στο νέο αγωνιστικό προφίλ που προσπαθεί να περάσει στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Προσπαθούμε να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού σε σχέση με πέρσι. Περιμένουμε 2-3 παιδιά να ενσωματωθούν πλήρως για να έχουμε καλύτερη λειτουργία. Είχαμε καλή παρουσία με Ολυμπιακό και Άρη, ειδικά στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’ όπου κάναμε πολλές ευκαιρίες. Προσπαθούμε να παίξουμε πιο επιθετικά και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να είμαστε πιο αποτελεσματικοί», δήλωσε στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Σωτήρη Ταμπάκο.

Όσο για τους «πράσινους», που έχουν εντυπωσιάσει με την ως τώρα πορεία τους, είπε: «Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Δεν έχει σημασία αν παίζουν νέα παιδιά ή όχι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή, που έχει πλάνο και μπορεί να δώσει όραμα στα νέα παιδιά. Υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα και παρά τον περιορισμό των μεταγραφών βγάζει πολύ καλό πρόσωπο».

Τέλος, μιλώντας για την εικόνα που αποκόμισε από τον Άρη στο πρόσφατο ματς, ανέφερε: «Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει έμπειρο προπονητή και δύναμη στον άξονα. Ακόμη δεν είναι 100% έτοιμη, αλλά δείχνει πως θα πάει καλά», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x