Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, έκαναν κατάθεση ψυχής»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους παίκτες του μετά τη νίκη τους επί του Αστέρα Τρίπολης, ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος

Για το παιχνίδι: "Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής, με όλη την κούραση που έχουν. Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός δύσκολου αντιπάλου. Μία νίκη που μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ενέργεια, κάναμε και το γκολ. Στο δεύτερο μέρος υπήρξε περισσότερη κούραση, ο Αστέρας είχε την κατοχή, αλλά δεν μας έκανε φάση. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες με τον Τσιλούλη να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Μπήκε ένα υπέροχο γκολ και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που μας στήριξε σε όλο το παιχνίδι".

Για τη νίκη που ανεβάζει την ομάδα στην βαθμολογία: "Σήμερα κρατάμε το αποτέλεσμα. Από την πρώτη μέρα που έχω έρθει είχαμε αρκετά θέματα, τα οποία λύνονται πλέον. Μόνο συγχαρητήρια θα πω στα παιδιά για τη σημαντική νίκη. Και σε άλλα ματς θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα είχαμε καταφέρει. Έχουμε ακόμα συνεχή παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και στη συνέχεια θα μπούμε στο κανονικό πρόγραμμα κάθε εβδομάδα".

Για την μεγάλη βελτίωση στην αμυντική λειτουργία: "Έχουμε δουλέψει, είχαμε πει ότι πρέπει αμυντικά να βελτιωθεί η ομάδα και στις στατικές φάσεις. Υπάρχει βελτίωση σε αυτό το κομμάτι. Τα γκολ που είχαμε δεχτεί και στα άλλα ματς ήταν προσωπικά λάθη και όχι από την λειτουργία της ομάδας, είναι σημαντικό αυτό".

Για την ενημερότητα και τις μεταγραφές που θα γίνουν: "Θα προλάβουμε να ενισχύσουμε την ομάδα σε θέσεις που δεν έχουμε λύσεις. Δύο - τρεις προσθήκες θα κάνουμε. Ότι προλάβουμε σήμερα - αύριο και μετά τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου με τους ελεύθερους παίκτες. Θέλουμε παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα".

Για την κούραση παικτών και τα συνεχή ματς: "Είναι πολλά παιδιά που φαίνεται ότι πρέπει να πάρουν ανάσες. Υπάρχουν παίκτες που στον πρώτο γύρο δεν έπαιζαν πολύ και τώρα έχουν συνεχή ματς. Ναι, πρέπει να βρω λύσεις ώστε να μπορέσω όσο γίνεται να φρεσκάρω την ομάδα όσο γίνεται".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x