Την παρουσία του Επασί σχολίασε ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του για:

Το παιχνίδι :
Καλησπέρα και καλή χρονιά και σε εμάς και σε εσάς. Ήρθαμε σε ένα ματς με έναν φορμαρισμένο Ολυμπιακό και με καλά παιχνίδια από την Ευρώπη. Είχαμε πλάνο και εάν εξαιρέσουμε την φάση του πέναλτι δεν είχε τις μεγάλες φάσεις ο Ολυμπιακός. Στο β' μέρος δεχθήκαμε πίεση και περισσότερες φάσεις. Και μόνο που μείναμε στο παιχνίδι έως το τέλος αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαμε και κάποιους παίκτες ανέτοιμους και κάποια εσωτερικά θέματα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και καλή συνέχεια στην Ευρώπη.

Το 4-4-2 των Πειραιωτών και εάν τους δυσκόλεψε:
Κοιτάξτε. Καμιά φορά αυτό είναι υπέρ. Όταν παίζεις με δύο φορ πίσω. Το πρόβλημα ήταν με εμάς γιατί είχαμε παιδιά που δεν ήταν έτοιμα. Είτε ήρθαν αργά και είτε είχαν τραυματισμούς. Όλοι έγιναν εν γνώσει μας. Με την είσοδο του Χασάν φόρτωσε και πολύ σε ύψος ο Ολυμπιακός και ειδικά στις στατικές φάσεις. Πιο πολύ ήταν από εμάς το πρόβλημα.

Τον Επασί:
Σίγουρα ήταν ένας παίκτης σημαντικός. Και πέρυσι έδειξε καλά στοιχεία. Αυτή είναι η δουλειά του. Χαιρόμαστε για αυτό. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό στο γήπεδό του θέλεις και τύχη. Στο β' μέρος δεχθήκαμε πίεση.

Τον Λεβαδειακό:
Δεν ήμασταν ομάδα που κλειστήκαμε. Το είδατε. Βγήκαμε στην κόντρα. Κλέψαμε και μπάλες και εάν ίσως είχαμε πιο καλή τελική προσπάθεια... Έχουμε τους παίκτες. Μετά την διακοπή θα είμαστε πιο καλοί και δύσκολοι για κάθε αντίπαλο.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ