Stoiximan Super League

Μάντζης στον ΣΠΟΡ FM: «Κρυφοκοιτάμε την 6η θέση»

Το μάτι στην 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας «κλείνει» ο Βόλος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βασίλης Μάντζης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τη συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θα διεκδικήσει ο Βόλος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βασίλης Μάντζης στην εκπομπή του Δημήτρη Τσακίρη στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας επιθετικός

«Χρειάζεται να έχεις υπομονή, επειδή μπορεί να πετύχεις το νικητήριο γκολ και να βοηθήσεις την ομάδα σου. Κάποιες φορές είναι άδικο να αναφερόμαστε μόνο σε έναν σκόρερ, χθες για παράδειγμα μου έδωσε την ασίστ ο Μουνίθ. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που είχαν καλή εικόνα στο χθεσινό παιχνίδι.

Έχουν γίνει διάφορα στην καριέρα μου. Έχω κάνει και εγώ λάθη. Από εκεί και πέρα, έτυχε να παίξω σε ηλικία 20 ετών στο Α’ τοπικό. Το καλό ήταν πως όπου βρέθηκα, πήρα τις ευκαιρίες που έπρεπε να πάρω.

Δε φοβήθηκα ότι πήραμε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Το περίμενα πάρα πολύ καιρό στη ζωή μου και το είδα περισσότερο ως πρόκληση στην καριέρα μου. Αυτό μου έβγαλε το άγχος που υπάρχει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Η επιμονή και η υπομονή είναι όπλα ενός ποδοσφαιριστή. Για τον Ηλιόπουλο δεν μάθαμε το λόγο που αποφάσισε να σταματήσει. Είναι βρώμικη δουλειά η θέση του επιθετικού, με την μπάλα θα παίξει η τριάδα πίσω από τον φορ. Εσύ πρέπει να κάνεις κίνηση, να τραβήξεις τους αντίπαλους αμυντικούς και να πάρεις την μπάλα με την κατάλληλη κίνηση μέσα στην περιοχή.

Είμαστε ασταθής ως ομάδα, πήγαμε στον ΠΑΟΚ και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Χθες αντιμετωπίσαμε τη Λαμία και δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Χάσαμε με 4 γκολ από τον Άρη και στη συνέχεια κρατήσαμε στο μηδέν τον Ολυμπιακό μετά από μερικές ημέρες. Όλοι κοιτάμε την εξάδα, από τις ομάδες που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, να δώσουμε βάση σε αυτό και ό,τι καλύτερο έρθει στις επόμενες αγωνιστικές. Γιατί να μην κοιτάξουμε την έκτη θέση; Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x