Stoiximan Super League

Μαντζουράκης: «Δεν βρήκαμε κάποιο γκολ για να πάρουμε κάτι από το ματς»

Ο Γιάννης Μαντζουράκης στάθηκε στις χαμένες φάσεις που είχε ο Απόλλωνας Σμύρνης, εξηγώντας την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα «σωθεί».

Η μη αξιοποίηση των λίγων ευκαιριών που δημιούργησε ο Απόλλωνας Σμύρνης σήμερα στην Τούμπα ήταν η αιτία που ήρθε και η ήττα, με 2-0, σύμφωνα με τον Γιάννη Μαντζουράκη.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η «ελαφρά ταξιαρχία» θα καταφέρει να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα στο τέλος της σεζόν, ενώ ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στην κατάσταση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαντζουράκης:

Για το σημερινό παιχνίδ
ι: «Ξέραμε ότι ήταν δύσκολη αποστολή, μιας και παίζαμε με τον πρώτο της βαθμολογίας. Προσπαθήσαμε στον λίγο χρόνο να κάνουμε κάποια πράγματα για να είμαστε καλύτεροι στο γήπεδο από τα άλλα παιχνίδια. Κάναμε δύο τρεις φάσεις με τον Τριάδη και τον Μάντζιο, αλλά δεν βρήκαμε κάποιο γκολ και έτσι δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι».

Για την μίνι προετοιμασία και εάν μπορεί η ομάδα να σώσει την κατηγορία: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά και από τους αντιπάλους μας. Εγώ φυσικά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το τι αλλαγές σκέφτεται στην ομάδα του μιας και σήμερα έκανε πολλές: «Δεν μπορώ να σας μιλήσω για αυτό τώρα. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές και ίσως τον Δεκέμβρη να κάνουμε και κάποιες ενέργειες να ενισχυθούμε».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και την πορεία της ομάδας: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε μία περίοδο που έχει μεγάλα και καλά αποτελέσματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο, αλλά πιστεύω ότι είναι ακόμα νωρίς και θα γίνει και αυτό. Το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχει πάρει πολλά από τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Είδατε σήμερα να παίζει κανένας βασικός; Μόνο ο Ζαμπά, αλλά αυτό μπορεί να είναι και καλό μιας και σημαίνει ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή στον περσινό κορμό και έχει την ομοιογένεια και τους αυτοματισμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x