Stoiximan Super League

Μαντζουράκης: «Είμαστε σε κρίση όμως θα μπουν σε αυτήν και οι ομάδες που δεν είναι»

Ο Γιάννης Μαντζουράκης δήλωσε ευχαριστημένος από το τελείωμα του αγώνα με τον ΟΦΗ από πλευράς Απόλλωνα και ξεκαθάρισε πως τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα για όλους.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Απόλλωνας Σμύρνης ειδικά στο τελείωμα του ματς με τον ΟΦΗ, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης, με τον τεχνικό της «ελαφράς ταξιαρχίας» να αναλύει στη συνέντευξη Τύπου και τους… λόγους.

«Πρέπει να πω ότι στα πρώτα 30 λεπτά παίξαμε άναρχα και στο ημίχρονο έκανα παρατηρήσεις στους παίκτες. Από εκεί και πέρα, βγήκαμε μπροστά και τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε καλύτερες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Κλείστηκε ο Πλατέλλας, που μου αρέσει πολύ ως παίκτης και δεν του επιτρέψαμε να πάρει την μπάλα. Τελειώσαμε καλά το ματς από το 80? μέχρι το 92?», είπε αρχικά ο Μαντζουράκης και πρόσθεσε:

«Στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν πιο πειθαρχημένοι, μας βοήθησε το γεγονός ότι την περίοδο της διακοπής πήγαμε στο βουνό και δουλέψαμε. Ο ΟΦΗ περίμενε να κάνει ευκαιρίες από τις στατικές φάσεις και εμείς τις αντιμετωπίσαμε σωστά. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο ΟΦΗ πέρασε στο γήπεδο και δεύτερο επιθετικό αλλά δεν έκανε φάσεις εν αντιθέσει με εμάς. Αυτήν την στιγμή εμείς είμαστε σε κρίση όμως θα μπουν σε αυτήν και εκείνες οι ομάδες που δεν είναι».

Παράλληλα ο «Μαντζούρ» αναφέρθηκε και στον ομόλογό του στον πάγκο του ΟΦΗ, σημειώνοντας με νόημα: «Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν μαθητής μου και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για την δουλειά που έχει κάνει στον ΟΦΗ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x