Ισπανία

Μαγιοράλ: «Ο Σολάρι μοιάζει στον Ζιντάν»

Στις ομοιότητες που έχει ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Σαντιάγκο Σολάρι, με τον Ζινεντίν Ζιντάν στάθηκε με δηλώσεις του ο Μπόρχα Μαγιοράλ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μπόρχα Μαγιοράλ για τον νέο τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Σαντιάγκο Σολάρι. Οι δύο τους γνωρίζονται αρκετά καλά από την κοινή τους θητεία στις ακαδημίες των «μερένχες».

Με συνέντευξη του στην ισπανική «AS», ο 21χρονος επιθετικός δήλωσε πως ο Αργεντινός τεχνικός έχει παρόμοιο στιλ με αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν, αναφερόμενος στα χαρακτηριστά του ως προπονητής και παράλληλα εκθείασε τον τρόπο που διαχειρίζεται την ομάδα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στις φιλοδοξίες που έχει να καθιερωθεί στην «Βασίλισσα» και στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, τονίζοντας όμως πως παραμένει συγκεντρωμένος στη Λεβάντε, στην οποία είναι δανεικός από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Είναι πολύ καλός προπονητής ο Σολάρι. Πάντα είναι δίπλα στους παίκτες του. Έχει αρκετά παρόμοιο στιλ με εκείνο του Ζιντάν. Είναι πολύ καλός στην διαχείριση της ομάδας, κάτι το οποίο είναι πολύ απαραίτητο στην Ρεάλ Μαδρίτης. Πραγματικά είμαι χαρούμενος για αυτόν και χαίρομαι που η ομάδα του έδειξε εμπιστοσύνη» ανέφερε αρχικά ο διεθνής με τις μικρές εθνικές των «φούριας ρόχας» και συνέχισε πως: «Σίγουρα θα ήθελα να δείξω πολλά πράγματα στην Ρεάλ και την εθνική ομάδα, αλλά γνωρίζω ότι είναι ακόμα νωρίς για αυτό. Τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στη Λεβάντε. Νιώθω ευπρόσδεκτο εδώ, με την ομάδα να έχει ένα οικογενειακό κλίμα και νιώθω σαν στο σπίτι μου. Επιπλέον τα πηγαίνουμε εξαιρετικά και στο πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x