Super League 2

Μαγκιά των Τρικάλων: Πρόταση ανανέωσης στον τραυματία Σιαλμά

Μια άκρως αξιέπαινη κίνηση έκανε η διοίκηση των Τρικάλων, επεκτείνοντας τη συνεργασία με τον Δημήτρη Σιαλμά, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που θα του στερήσει τη μισή αγωνιστική σεζόν.

Στο πλευρό του Δημήτρη Σιαλμά στέκονται και με πράξεις τα Τρίκαλα.

Ο άτυχος επιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 5 μήνες.

Αμέσως μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε, η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, προτείνοντάς του την επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο.

Η ανακοίνωση των Τρικάλων:

«Την απόφαση να ανανεώσει την συνεργασία με τον άτυχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Δημήτρη Σιαλμά πήρε η διοίκηση. Με δήλωση του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Ανδρέας Μπέκιος τόνισε τα εξής:

"Μετά από συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, κ. Δημήτρη Μπαταγιάννη αποφασίσαμε πως το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σαν άνθρωποι αλλά και σαν διοίκηση που σέβεται τους ποδοσφαιριστές της , είναι η ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Δημήτρη Σιαλμά. Η ατυχία του Δημήτρη στην αναμέτρηση του κυπέλλου με την Σπάρτη, θα του στερήσει την μισή αγωνιστική περίοδο και η ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο τίθεται στην διάθεση του, όποτε ο ίδιος το θελήσει
"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x