Γενικά

Μαγκουάιρ: «Είναι… μπέρδεμα το Nations League – Ακόμα σκέφτομαι την Κροατία»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ παραδέχθηκε πως το UEFA Nations League τον… μπερδεύει, ενώ αποκάλυψε πως ακόμα έχει στο μυαλό του τον ημιτελικό του Μουντιάλ κόντρα στην Κροατία.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Αγγλίας, Χάρι Μαγκουάιρ, εκμυστηρεύτηκε σε δημοσιογράφους ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του δυσκολεύονται να κατανοήσουν τη νεοσύστατη διοργάνωση του UEFA Nation League, παρά το γεγονός πως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να τους το εξηγήσει.

«Είναι αρκετά μπερδεμένο. Δεν ξέρω, εσείς τι πιστεύεται;» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μαγκουάιρ, ρωτώντας τη γνώμη των δημοσιογράφων. «Ο προπονητής προσπάθησε να μας το εξηγήσει όσο καλύτερα μπορούσε τις προάλλες. Νομίζω πως το έχει κατανοήσει, αλλά σίγουρα χρειάστηκε αρκετή μελέτη. Μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι προσπαθώντας να το κερδίσουμε και βλέπουμε που θα μας πάει. Θα δούμε τι θα γίνει μετά το παιχνίδι» πρόσθεσε.

Η ομάδα της Αγγλίας βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας της διοργάνωσης, μαζί με Ισπανία και Κροατία και σε περίπτωση που κατακτήσει την πρώτη θέση θα προκριθεί στην τελική φάση του επόμενου καλοκαιριού, όπου θα χριστεί η πρωταθλήτρια ομάδα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται οι Άγγλοι διεθνείς μετά τον χαμένο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου κόντρα στην Κροατία, με τον Μαγκουάιρ να δηλώνει πως οι αναμνήσεις από εκείνο το παιχνίδι τον «πονάνε» ακόμα.

«Βλέπω βιντεάκια και ξυπνάνε αναμνήσεις, αλλά αισθάνομαι μέσα μου αυτή την απογοήτευση. Με στεναχωρεί όταν σκέφτομαι πόσο κοντά φτάσαμε. Ήμασταν με το ένα πόδι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου οπότε όταν θυμάμαι το παιχνίδι απογοητεύομαι. Αλλά απ’ την άλλη, σκέφτομαι την εμπειρία που αποκομίσαμε, τι κάναμε για τη χώρα, όλη την υποστήριξη που είχαμε και καταλαβαίνω πως ήταν ιδιαίτερο, κάτι που θέλουμε να το επαναλάβουμε στο μέλλον», ήταν τα λόγια του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x