Stoiximan Super League

Μακ: «Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν παλεύουμε»

Ηρεμία συνέστησε ο Ρόμπερτ Μακ μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκού ενόψει και τους ματς της Κυριακής, τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του κάνει προσπάθεια αν και δεν έρχονται τα αποτελέσματα.

Έξυπνα έπαιξε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου και πήρε τη νίκη με 2-1 μέσα στην Τούμπα, όπως ανέφερε ο Ρόμπερτ Μακ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει ακόμη νίκη στα φετινά play off και ο Σλοβάκος σχολίασε ότι η ομάδα του προσπαθεί και τόνισε ότι πρέπει να ηρεμήσουν οι Θεσσαλονικείς.

«Έρχεται πολύ γρήγορα το δεύτερο ματς. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι. Από εδώ και πέρα θα κυνηγάμε σε όλα τα ματς τη νίκη. Δεν έχει αλλάξει κάτι, ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει πολλά γκολ, εμείς από την πλευρά μας δυσκολευόμαστε πολύ και σήμερα έπαιξαν πολύ έξυπνα και πήραν τη νίκη. Εμείς κοιτάμε να πάρουμε τη νίκη στα επόμενα παιχνίδια. Στα τελευταία παιχνίδια κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν παλεύουμε αλλά αυτό δεν βγαίνει στα αποτελέσματα. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά στο δεύτερο δεν παίξαμε τόσο καλά. Πρέπει να παλέψουμε στα επόμενα μας και να κυνηγήσουμε όσο περισσότερες νίκες μπορούμε…», δήλωσε λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x