Stoiximan Super League

Μακ: «Στο ματς με ΑΕΚ τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για εμάς, Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και εκτός»

Την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και την εικόνα που πρέπει να διορθώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» στα εκτός έδρας ματς σχολίασε ο Ρόμπερτ Μακ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το πώς αισθάνεται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Αισθάνομαι καλά. Δουλεύουμε για να είμαστε 100% έτοιμοι στο ματς της Δευτέρας με τον Ατρόμητο».

Για το τι δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι και γιατί ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός στα εντός από τα εκτός έδρας ματς: «Καταρχήν όλοι ξέρουμε, ότι τα εκτός έδρας ντέρμπι είναι δύσκολα. Στο ματς με την ΑΕΚ τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για εμάς. Παίζαμε για 20 λεπτά με παίκτη περισσότερο και δεχτήκαμε γκολ. Δεν ήταν θέμα κακοτυχίας, αλλά τίποτα δεν δούλεψε όπως θα έπρεπε και όπως θα περιμέναμε. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω. Να δώσουν όλοι το 100% από εδώ και πέρα και να είμαστε αυτοί που πρέπει για να νικήσουμε το επόμενα ματς».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Είναι πολύ δύσκολο ματς, καθώς ο Ατρόμητος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και νίκησε όλους τους δύσκολους αγώνες και μάλιστα εκτός έδρας. Όταν θες να νικήσεις πρέπει να σκοράρεις αλλιώς δεν γίνεται να νικήσεις. Αυτό πρέπει να κάνουμε εμείς να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε γκολ».

Για τη δική του απόδοση και αν παίζει ρόλο η θέση στην οποία αγωνίζεται: «Το ποια θέση αγωνίζομαι είναι απόφαση του προπονητή, όχι δική μου. Αυτός είναι που επιλέγει και εγώ πρέπει να είμαι 100% έτοιμος, να αποδώσω τα μέγιστα σε όποια θέση και να παίζω».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Φυσικά υπάρχει πίεση, καθώς όλοι περιμένουν από εμάς νίκες και ο κόσμος περιμένει να κατακτήσουμε τον τίτλο και αυτό είναι λογικό. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι εκτός έδρας. Αν θες να πάρεις τον τίτλο, πρέπει να μπορείς να πάρεις βαθμούς και μακριά από την έδρα σου».

Για την επίσκεψη των οπαδών: «Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ όταν η ομάδα δεν κερδίζει είναι απογοητευμένος. Δεν ήταν χαρούμενοι και ήρθαν στην προπόνηση για να δουν τι συμβαίνει και να μας μιλήσουν. Πρέπει να βελτιωθούμε και να νικάμε εκτός έδρας. Ο μόνος τρόπος για να αποδείξουμε τη δουλειά μας είναι τα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x