Euro 2016

Μακ στον ΣΠΟΡ FM: «Ήταν αδύνατο με την Γερμανία»

Δεν υπήρχε «αντίδοτο» στην τρομερή αποψινή εμφάνιση της Γερμανίας, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ρόμπερτ Μακ. «Σφίγγα» για το μέλλον του ο μεσοεπιθετικός Σλοβάκος του ΠΑΟΚ.

Το εμπόδιο της Γερμανίας αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για την Σλοβακία, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ρόμπερτ Μακ.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ (δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού) στάθηκε στην εξαιρετική απόδοση που έπιασαν τα πάντσερ και η οποία δεν επέτρεψε σχεδόν καμία αντίδραση στην ομάδα του. «Είναι σε άλλο επίπεδο...» πρόσθεσε, αναγνωρίζοντας την αξία των παικτών του Λεβ.

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τον Αλέξη Σπυρόπουλο

«Χάρηκα πολύ για την εμπειρία του τουρνουά. Ήταν η πρώτη εμφάνιση της Σλοβακίας σε Euro και το χαρήκαμε. Δεν μπήκαμε καλά στη διοργάνωση, μετά την ήττα από την Ουαλία, αλλά στη συνέχεια παλέψαμε πολύ για να κάνουμε περήφανους τους συμπατριώτες μας, αλλά κι εμάς τους ίδιους. Σήμερα, δυστυχώς, ήταν αδύνατο να κάνουμε το κάτι παραπάνω… Η Γερμανία ήταν πολύ καλύτερη ομάδα, δεν μπορούσαμε να την κοντράρουμε, είναι σε άλλο επίπεδο» είπε αρχικά και πρόσθεσε με αφορμή και το νικηφόρο φιλικό που είχαν πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος:

«Σε σχέση με τότε που τους νικήσαμε, σήμερα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο συγκέντρωσης και πνευματικής ετοιμότητας. Φυσικά θα θέλαμε να προχωρήσουμε κι άλλο στο Euro, αλλά σε αυτό το επίπεδο αντιμετωπίζεις σπουδαίες ομάδες, που ειδικά σε συγκεκριμένες μέρες –όπως η σημερινή- δεν μπορείς να τις κοντράρεις. Δεν ήταν θέμα φόβου, ήταν απλά σε πολή καλή μέρα οι Γερμανοί».

Όσο για το ότι ο ίδιος δεν αγωνίστηκε σήμερα: «Ήταν αδύνατω να παίξω λόγω του τραυματισμού μου. Ήξερα εξ’ αρχής πως δεν γινόταν να αγωνιστώ και πως δεν θα είχα κανένα ρόλο…».

Ερωτηθείς για το μέλλον του κι αν αυτό θα τον βρει στον ΠΑΟΚ ή κάπου άλλου, απάντησε: «Τώρα… διακοπές. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x