Euro 2016

ΜακKλάρεν: «Μόνο έμπειρος μπορεί ν' αναλάβει»

Την άποψη πως ο προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Ροι Χότζον πρεπει να ειναι έμπειρος και όχι καποιος με ελάχιστες παραστάσεις εξέφρασε ο Στιβ Μακλαρεν!

Την άποψη πως ο προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Ροι Χότζον πρεπει να ειναι έμπειρος και όχι καποιος με ελάχιστες παραστάσεις εξέφρασε μιλώντας στο sky sports ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Στιβ Μακλαρεν!

«Καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθει αυτή τη στιγμή ο Ροι αφου έζησα πριν απο οκτω χρονια τα ίδια» ειπε ο Μακλαρεν που το 2007 βίωσε μια ανάλογη ζημιά με αποκλεισμό απο την Κροατια στα προκριματικα του Euro 2008.

«Αντικαταστάτης του Χότζον πρέπει να είναι με εμπειρίες και να μην εχει δυσκολία να παρει αποφάσεις που θα σοκάρουν» ειπε και συμπλήρωσε:

«Ο Χότζον προσπάθησε πολυ και σε τελική ανάλυση οι παικτες πρεπει να παραδεχτούν πως έπαθαν ζημιά απο μια ομάδα που δεν ηταν καλύτερη αλλα μεσα στο γηπεδο έβγαλε ψυχή».

Οσο για τον ποια λάθη εκανε ο Χότζον δεν ήθελε να σταθεί πολυ: «Ξέρω πόσο δύσκολη είναι αυτή η θέση αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ίσως δεν κατάφερε να βρει ποια ήταν η καλύτερη ενδεκάδα. Ίσως οι εύκολες νίκες στα προκριματικα τον παραπλάνησαν» υπογράμμισε!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x