Σκωτία

ΜακKόιστ: «Η Ρέιντζερς δεν είναι ακόμα έτοιμη για τίτλο»

Ο Άλι ΜακΚόιστ εξέφρασε την άποψη πως η Ρέιντζερς δεν είναι ακόμα έτοιμη για να κοντράρει τη Σέλτικ στο κυνήγι του τίτλου στη Σκοτία.

Για πρώτη φορά μετά από 4,5 χρόνια, Σέλτικ και Ρέιντζερς πρόκειται να τεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα.

Η αγωνιστική που ακολουθεί είναι η τέταρτη, με τη Ρέιντζερς να βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Σέλτικ, έχοντας παίξει βέβαια ένα ματς περισσότερο από τους «καθολικούς». Έτσι, θεωρητικά μπορεί ο «μαραθώνιος» του πρωταθλήματος να βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημά του, ωστόσο ο Άλι ΜακΚόιστ φρόντισε να ρίξει τους τόνους.

Ο παλιός παίκτης και προπονητής της ομάδας του «Άιμπροξ» δήλωσε στο BBC:

«Δεν ήμουν ποτέ της άποψης πως η Ρέιντζερς θα επέστρεφε και με την πρώτη προσπάθεια θα έβαζε … φωτιά στο πρωτάθλημα κατακτώντας το, δεδομένου ότι υπάρχει κάποια αγωνιστική διαφορά. Η διαδικασία «χτισίματος» της ομάδας βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Νομίζω πως θα κρατήσει ακόμα δύο ή τρία χρόνια. Αυτό που βλέπουμε τώρα από τη Ρέιντζερς είναι αυτό που ουσιαστικά περιμέναμε να είναι. Θα υπάρξουν παιχνίδια όπου κάποια πράγματα δεν θα πηγαίνουν καλά. Προφανώς η κατάσταση του συλλόγου είναι καλύτερη απ’ ότι μερικά χρόνια πριν, οπότε πρέπει σταδιακά να βρίσκουμε τα πατήματα μας.»

Πάντως, το τελευταίο πρωτάθλημα της Ρέιντζερς χρονολογείται την περίοδο 2010/11, με την Σέλτικ έκτοτε να μετρά πέντε σερί κατακτήσεις.

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x