Stoiximan Super League

Μακέντα: «Ενθουσιασμένος με την ομάδα και τον κόσμο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από όσα συνάντησε στον Παναθηναϊκό είναι ο Φεντερικό Μακέντα που ανυπομονεί ώστε να φτάσει στο 100% της απόδοσής του:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φεντερίκο Μακέντα μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, όπου μίλησε για:

-Τα πρώτες εντυπώσεις μετά το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό;

«Είναι πολύ καλά. Κάναμε μια καλή νίκη, παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν ήμασταν οι ίδιοι. Έπρεπε να τα πάμε καλύτερα. Θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς τώρα».

-τον βαθμό ετοιμότητας του:

«Έχω αρχίσει να αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με το πως ήμουν όταν ήρθα. Σίγουρα χρειάζομαι χρόνο, είναι σημαντικό να πάω βήμα-βήμα. Κάθε μέρα νιώθω καλύτερα, οπότε πιστεύω πως σύντομα θα είμαι έτοιμος να παίξω σε ολόκληρο ματς».

-τον αν θα είναι δύσκολος ο ανταγωνισμός με τον Καμπετσή στην επίθεση:

«Όχι, ίσως να είναι για αυτόν! Θα πρέπει να δουλεύει σκληρά, είναι ένας νέος παίκτης και δουλεύουμε καλά μαζί. Είμαστε συμπαίκτες, σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός, παίζουμε στην ίδια θέση. Αν τα πηγαίνει καλά, θα είναι καλό και για την ομάδα και για εμένα διότι θα πρέπει να τα πάω καλύτερα από αυτόν για να παίζω, να κάνω περισσότερα και αυτό είναι που χρειάζεται η ομάδα. Ο ανταγωνισμός είναι σημαντικός για την ομάδα, για να ανεβαίνει το επίπεδο. Σήμερα είμαι χαρούμενος που σκόραρε ο συμπαίκτης μου».

-τη δική του εμπειρία σε αντίθεση με τα νέα παιδιά:

«Σίγουρα, έχω βρεθεί στη θέση τους και ξέρω τι περνάνε τώρα. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, αλλά όλα αυτά τα παιδιά θα πρέπει να κρατήσουν την ισορροπία τους. Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω και τα κάτω του, θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένα, να προπονούνται κάθε μέρα καλά για να βεβαιωθούμε πως θα βελτιωνόμαστε σαν ομάδα κάθε αγωνιστική που περνάει. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί».

-τις πρώτες εντυπώσεις από τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι καταπληκτικοί! Η ομάδα τα πάει καλά και όλοι θα θέλαμε να δούμε περισσότερο κόσμο στη συνέχεια. Η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν εξαιρετική και όλοι ελπίζουμε πως με τις εμφανίσεις μας θα φέρουμε την πλειοψηφία των οπαδών στο γήπεδο για να είναι δίπλα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x