Stoiximan Super League

Μακέντα: «Έπρεπε να δώσουμε απαντήσεις»

Τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ εξήγησε ο Φεντερίκο Μακέντα μετά τη λήξη του αγώνα.

Στην καλή νοοτροπία του Παναθηναϊκού, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ που έφερε τη νίκη με ανατροπή χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, στάθηκε ο Φεντερίκο Μακέντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός επιθετικός στο Novasports

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ: «Έπρεπε να δώσουμε “απαντήσεις” στους οπαδούς μας, ήταν ωραίο να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας απόψε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ απογοητευμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέψαμε με καλή νοοτροπία και δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε ότι έχουμε μία σπουδαία ομάδα».

Για την σημαντικότητα της νίκης: «Ήταν η νίκη που χρειαζόμασταν εντός έδρας. Είναι μεγάλο ντέρμπι και θέλεις να κερδίζεις μπροστά στον κόσμο σου. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαστε πολύ περήφανοι από την εμφάνισή μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε ότι αυτή η ομάδα δεν πεθαίνει ποτέ. Τώρα πρέπει να χαλαρώσουμε την επόμενη εβδομάδα και να δουλέψουμε για να επανέλθουμε ακόμα πιο δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια».

Για το σημείο κλειδί της αναμέτρησης: «Δεν κάναμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά μετά δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ και απογοητευτήκαμε. Ξέραμε οτι μπορούμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι με ένα γκολ και το πετύχαμε. Με την βοήθεια του κόσμου μας καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, ήταν μία υπέροχη μέρα».

Για την ατμόσφαιρα του κόσμου: «Ήταν φανταστική. Συνήθως παίζουμε τα εντός έδρας ματς με λίγο κόσμο, όμως σήμερα επιτέλους υπήρχε ανταπόκριση. Ελπίζω να τους πείσαμε γιατί βάζουμε τα δυνατά μας για να φτάσει η ομάδα εκεί που ανήκει και πιστεύω πως το καταλαβαίνουν και πως στα επόμενα ματς θα έρχονται όλο και περισσότεροι».

Για την επαφή των παικτών με τους οπαδούς: «Ήταν θορυβώδεις παρά το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου και το εκτιμούμε εμείς οι παίκτες αυτό. Αυτή την υποστήριξη θέλουμε όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Φυσικά, τους δώσαμε αυτό που ήθελαν. Ήταν μία μεγάλη νίκη και για εμάς, αλλά και για αυτούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x