Stoiximan Super League

Μακέντα: «Νιώθω σημαντικός στον Παναθηναϊκό»

Ο Φεντερίκο Μακέντα έδωσε συνέντευξη σε ιταλική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στις εμπειρίες του από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το πόσο σημαντικός νιώθει στον Παναθηναϊκό.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό ο Φεντερίκο Μακέντα, που παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της Λάτσιο. Ο Ιταλός στράικερ επισήμανε πως νιώθει σημαντικός στο «τριφύλλι», ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φεντερίκο Μακέντα στο cittaceleste.it:

- Είσαι δηλωμένος οπαδός της Λάτσιο. Βρίσκεις χρόνο να παρακολουθείς τις εξελίξεις στην ομάδα;
«Ναι, όταν έχω χρόνο, μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ τα παιχνίδια της Λάτσιο. Παραμένω οπαδός της».

- Στο παρελθόν έχει γίνει λόγος για επαφές σου με την Λάτσιο; Τι έχεις να πεις;
«Έχει γίνει λόγος πάρα πολλές φορές, όμως δεν υπήρχαν ουσιαστικές συζητήσεις. Έτσι, δυστυχώς, δεν έχω πολλά να πω για αυτό το θέμα».

- Υπάρχει κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει;
«Δεν έχω μετανιώσει για κάτι, όμως μία ημέρα θα μου άρεσε να παίξω στη Λάτσιο. Τώρα είμαι καλά εδώ, προσπαθώ να τα πηγαίνω καλά, αλλά ήμουν πάντα οπαδός της Λάτσιο, πήγαινα στο στάδιο από μικρός. Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα αν φορούσα την φανέλα της».

- Έχεις παίξει μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και εκείνος έχει αφιερώσει όμορφα λόγια για σένα στο παρελθόν. Τι γνώμη έχεις για τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους;
«Η μεταγραφή του Ρονάλντο στη Serie A ήταν συνολικά πολύ καλή για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πρωταθλητής, θέλει πάντα να βελτιώνεται και οπουδήποτε αν πήγε, έκανε πάντα τη διαφορά. Ήταν ωραία πρόκληση για εκείνον. Ένα νέο ξεκίνημα από το ιταλικό πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου εύκολο, δείχνει όμως πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας. Η Γιούβε έκανε ένα πολύ μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα».

- Μιλάτε καθόλου; Υπάρχει κάποιο περιστατικό που σας συνδέει;
«Όχι, δεν έχουμε πια επαφές επειδή έπαιξα πολύ λίγο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εγώ προερχόμουν από τους μικρούς της Μάντσεστερ και είχα μόλις 4 μήνες στην πρώτη ομάδα μαζί του. Είναι ένα πολύ ταπεινό άτομο, έδινε συμβουλές σε όλους και ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία να περάσω τέσσερις μήνες μαζί του. Έχεις μόνο να μάθεις από τον Ρονάλντο».

- Πως σου φαίνεται το ελληνικό πρωτάθλημα;
«Είμαι πραγματικά καλά. Η Αθήνα είναι πανέμορφη, η ομάδα είναι σημαντική. Αισθάνομαι σημαντικός, η ομάδα με κάνει να έχω αυτοπεποίθηση και να νιώθω σημαντικός».

- Σκέφτεσαι την επιστροφή στην Ιταλία;
«Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι, τώρα σκέφτομαι τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να συνεχίσω να πηγαίνω καλά όπως κάνω τώρα, μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x