Stoiximan Super League

Μακελελέ: «Έτσι χάλασε η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό»

Στην αποκάλυψη πως ήταν κοντά στον Ολυμπιακό το 2007 προχώρησε ο Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά – μέσω του Κριστιάν Καρεμπέ – όσα συμβαίνουν στους Πειραιώτες.

Η επιθυμία του Ρομάν Αμπράμοβιτς να κρατήσει τον Κλοντ Μακελελέ στην Τσέλσι ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν ήρθε ποτέ στον Ολυμπιακό ο Γάλλος χαφ, αν και το 2007 βρέθηκε πολύ καλά στους Πειραιώτες.

To παραδέχθηκε, άλλωστε, και ο ίδιος με δήλωσή του στο «Φως των Σπορ», λίγο μετά το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με την Έουπεν.

«Όταν ήμουν στην Τσέλσι, το καλοκαίρι του 2007 είχα συμφωνήσει ουσιαστικά με τον Ολυμπιακό. Φανταστείτε ότι είχα μιλήσει μέχρι και με τον προπονητή (τότε τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν ο Τάκης Λεμονής). Ήταν μία προοπτική που δεν με άφηνε αδιάφορο. Όμως, έχω την εντύπωση ότι τη μεταγραφή τη χάλασε την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος. Δεν ήθελε να φύγω... Μάλλον με εκτιμούσε πολύ. Ήμοπυν από τους ππαίκτες που είχε πάρει στην πρώτη του χρονιά στην Τσέλσι. Ίσως έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, ότι ήμουν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που είχε πάρει το 2003», τόνισε χαρακτηριστικά ο 45χρονος σήμερα ο προπονητής, ο οποίος έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό, λόγω της εξαιρετικής του σχέσης με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x