Ισπανία

Μακελελέ: «Ο Πογκμπά μπορεί να κάνει τα πάντα»

Την πεποίθηση ότι ο Πολ Πογκμπά έχει τεράστια προοπτική μοιράστηκε ο πάλαι ποτέ άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κλοντ Μακελελέ, την ώρα που εξακολουθούν οι φήμες για τη μετακίνηση του Γάλλου στη Μαδρίτη.

Σε συνέντευξη του στη «Marca», ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν προπονητής της βελγικής Εουπέν, Κλοντ Μακελελέ, έπλεξε το εγκώμιο του Πολ Πογκμπά, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τα πάντα.

«Ο Ζινεντίν Ζιντάν αξιολογεί τέτοιου είδους παίκτες. Ο Πογκμπά ξέρει πώς να κάνει τα πάντα και αυτό είναι δύσκολο. Η προοπτική του είναι εντυπωσιακή, αλλά θα είναι δύσκολο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αφήσει, επειδή είναι σύμβολο», δήλωσε ο Γάλλος κόουτς και συμπλήρωσε:

«Μπορεί να πετύχει στη Ρεάλ, σίγουρα. Έχει χαρακτήρα, προσωπικότητα, ικανότητα…, πολλά πράγματα. Κι αυτό είναι πάντα καλό για μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης».

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται την ώρα που το μέλλον του Γάλλου σταρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο, με τη «βασίλισσα της Ευρώπης» να είναι ένα από τα φαβορί για πιθανή μεταγραφή του εκτός «Νησιού».

Ο Μακελελέ, επίσης, μίλησε και για το τεράστιο μεταγραφικό απόκτημα των Μαδριλένων, Εντέν Αζάρ: «Ο Αζάρ είναι διαφορετικός. Έδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια. Όσο έπαιζε στην Τσέλσι, όλα ήταν σε εξάρτηση από εκείνον, τώρα στη Ρεάλ αυτό δεν θα συμβαίνει γιατί θα έχει συμπαίκτες ανάλογου βεληνεκούς, Για αυτό και θα δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει. Τώρα θα φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Και είναι πολύ βαριά».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x