Champions League

Μακένι: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ της Σάλκε στην έδρα της Λοκομοτίβ, Γουίστον Μακένι, μίλησε για την "απόλαυση" του να σκοράρει το πρώτο του σπουδαίο γκολ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Λοκομοτίβ, δίνοντας στη Σάλκε μια απίστευτη νίκη στη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μακένι στάθηκε στη μεγάλη χαρά που πήρε με αυτό το γκολ, το οποίο, φυσικά, είναι το σπουδαιότερο της καριέρας του.

Ο 20χρονος επέστρεψε από τον τραυματισμό που είχε στις 18 Σεπτεμβρίου στο παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και κατάφερε με το γκολ του να δώσει στους "βασιλικούς μπλε" τη νίκη και το πρώτο "τρίποντο" στο φετινό Champions League.

«Σήμερα ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Δε σκοράρω πολλά γκολ, αλλά είμαι χαρούμενος που σκόραρα σήμερα (σ.σ. χθες)» δήλωσε ο Αμερικανός επιθετικός μετά το παιχνίδι.

Αυτή ήταν η δεύτερη συμμετοχή του Μακένι στο Champions League και 33η με τη φανέλα της Σάλκε σε επίσημες διοργανώσεις.

Με το γκολ που πέτυχε έγινε ο δεύτερος νεότερος Αμερικανός σκόρερ στον θεσμό, όντας 20 ετών και 37 ημερών. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Κριστιάν Πούλισιτς της Ντόρτμουντ με απλησίαστο ρεκόρ, καθώς σκόραρε σε ηλικία 18 ετών και 171 ημερών.

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x