Stoiximan Super League

Μακρής: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Ο Γιώργος Μακρής περιέγραψε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 το «πώς» έχει η κατάσταση στον ΟΦΗ και τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει…

Η δύσκολη κατάσταση στον ΟΦΗ έγινε δυσκολότερη! Τέσσερις παίκτες αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την ομάδα καταθέτοντας προσφυγές για να μείνουν ελεύθεροι.

Ένας από αυτούς, ο Γιώργος Μακρής περιέγραψε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 το «πώς» έχουν τα πράγματα στην κρητική ομάδα.

«Δεν έχουν άλλα περιθώρια και έχουμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Όλα τα παιδιά είναι σε οριακή κατάσταση και δεν μπορώ να ξέρω πως θα κινηθεί ο καθένας», ανέφερε –μεταξύ άλλων-.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιώργου Μακρή στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μπάμπη Παπάζογλου για:

-την επικείμενη αποχώρησή του από τον ΟΦΗ, όπως και αυτή των Στάθη, Τριποτσέρη και Κουτσιανικούλη:

«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια στο σημείο που έχουμε φτάσει. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η υπομονή έχει εξαντληθεί. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση, αλλά έχει κατατεθεί η προσφυγή, ώστε να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα μας. Όλα τα παιδιά είναι σε οριακή κατάσταση και δεν μπορώ να ξέρω πως θα κινηθεί ο καθένας από εδώ και πέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε εδώ. Πέρσι η ομάδα ήταν έκτη στο πρωτάθλημα και φτάσαμε στην τετράδα του κυπέλλου Ελλάδος».

-τις οφειλές της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές:

«Τα χρήματα που έχουμε πάρει φέτος είναι από τις περσινές οφειλές. Ο κάθε παίκτης κάνει υπομονή για αυτά που του οφείλονται. Άλλο είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις και άλλο να μην πληρώνεσαι καθόλου. Θέλω να ελπίζω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια για την ομάδα, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να περιμένω άλλο».

-το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τη Βέροια:

«Μου δόθηκε η ευκαιρία να σκοράρω, αλλά δεν μπορείς να πανηγυρίσεις όταν επικρατεί αυτή η κατάσταση στην ομάδα. Κάπου λες: γιατί παίζω τώρα;».

-την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Αναστόπουλο:

«Είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα με τον κ. Αναστόπουλο. Ήρθε κοντά μας σε μια δύσκολη στιγμή για να μας βοηθήσει. Η ομάδα συσπειρώθηκε και ήρθε η νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, αλλά μετά συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση».

-την επόμενη μέρα στη καριέρα του:

«Προς το παρών, χρειάζομαι χρόνο να ηρεμήσω λίγο. Υπάρχουν επαφές με κάποιες ομάδες αλλά τίποτα παραπάνω».

-το τι κρατάει από το πέρασμα του στον ΟΦΗ:

«Θέλω να κρατήσω μόνο τις καλές αναμνήσεις. Αυτά τα δύο χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά αυτό έκανε τις λίγες χαρές ακόμα πιο δυνατές και έντονες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x