Ισπανία

Μακρύ το «απουσιολόγιο» της Ρεάλ ενόψει ΤΣΣΚΑ

Την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για το ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας γνωστοποίησε ο Χουλέν Λοπετέγκι, με τις απουσίες για τους «μερένχες» να είναι αρκετές.

Πολλά και σημαντικά ονόματα υπάρχουν στο απουσιολόγιο του Χουλέν Λοπετέγκι ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ηχηρή είναι η απουσία του αρχηγού των «μερένχες» Σέρχιο Ράμος, ο οποίος δεν ταξίδεψε στην ρωσική πρωτεύσουσα, δεδομένου του ότι ο Ισπανός κόουτς θέλησε να του δώσει ανάσες.

Απών θα είναι και ο Γκάρεθ Μπέιλ, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο σαββατιάτικο ντέρμπι απέναντι στην Ατλέτικο, από το οποίο αποχώρησε τραυματίας λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς.

Το βασικό αριστερό μπακ της «βασίλισσας της Ευρώπης», ο Μαρσέλο, τέθηκε νοκ-άουτ για 20 μέρες λόγω μυϊκού προβλήματος στη γάμπα και θα επιστρέψει πριν το «clasico» της 28ης Οκτωβρίου.

Επίσης, ο Λοπετέγκι δεν υπολογίζει και τον χειρουργηθέντα Ίσκο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει περίπου σε τρεις εβδομάδες στην αγωνιστική δράση.

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Οδριοθόλα, Βαγιέχο και Φέντε Βαλβέρδε, ενώ και πάλι παίρνουν την ευκαιρία τους -μετά το ντεμπούτο τους με την Ατλέτικο- οι Βινίσιους και Σέρχιο Ρεγκιλόν.




Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x