Μαλεζάς: «Άμα μείνουμε στο 4-0, δυστυχώς χάνουμε και το νόημα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός μετά το τέλος του ντέρμπι στους εκπροσώπους του Τύπου

Για το χθεσινοβραδινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ξέραμε εξ αρχής ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που θεωρούσαμε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αλλά με τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος μας έλειψε πάρα πολύ, νομίζω ότι κερδίσαμε σχετικά άνετα το παιχνίδι, όπου μπορέσαμε να βρούμε κάποιες λεπτομέρειες που θα μπορούμε να διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Να μην ξεχνάμε ότι είναι μόνο τρεις βαθμοί και αυτό πρέπει να κρατάμε, τους τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε μετά το πρώτο γρήγορο γκολ: «Το σκορ μπορεί να πήγε στο 4-0, αλλά ο Παναθηναϊκός δε σημαίνει ότι δεν είναι μια πολύ καλή, οργανωμένη ομάδα, η οποία από τη στιγμή που έμεινε και με δέκα παίκτες κατέρρευσε. Έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, μας πίεσε έτσι όπως έπρεπε να μας πιέσει, ώστε να μας κλείσει την κυκλοφορία για να μην μπορέσουμε να αναπτυχθούμε όπως θέλαμε. Αυτό που συζητήσαμε στην ανάπαυλα ήταν να προσπαθήσουμε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μας βοήθησε σίγουρα το δεύτερο γκολ γι' αυτό και εξελίχθηκε έτσι το παιχνίδι».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ αξιοποιεί την έδρα του με τον καλύτερο τρόπο: «Αυτό που μπορούσε να καταλήξουμε είναι οι τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι, δεν είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Και άμα μείνουμε στο 4-0 επί του Παναθηναϊκού, δυστυχώς χάνουμε και το νόημα. Αυτό που πρέπει να κοιτάμε εμείς είναι οι τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι, είτε το σκορ είναι με ένα γκολ διαφορά, είτε μεγαλύτερο».

Για τη συνέχεια: «Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Πλατανιά, όπου είναι εξίσου πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η ομάδα του Πλατανιά άσχετα από τα αποτελέσματα δείχνει ότι έχει ανέβει τελευταία και αυτό πρέπει να κοιτάμε και τίποτα άλλο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ