Stoiximan Super League

Μαλεζάς: «Επιτέλους να επιτευχθεί ο στόχος»

Για την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ μίλησε στη Nova ο Στέλιος Μαλεζάς.

Προσηλωμένοι στον στόχο της κατάκτησης του τίτλου παραμένουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που χρειάζεται ένα βαθμό για να πάρει το πρωτάθλημα.

Αυτό τόνισε μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Στέλιος Μαλεζάς, ένας από τους παίκτες που έχουν ζήσει πολλά στην Τούμπα.

Αναλυτικά:

Για τον δικό του ρόλο:
«Το θέμα είναι να το νιώθουν τα άλλα παιδιά το ότι είμαι "η μάνα του λόχου", κι αν συμβαίνει αυτό τότε είμαι χαρούμενος. Προτιμώ να μην θυμάμαι το παρελθόν, αν και κάποιες φορές αυτό συμβαίνει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το τώρα και το μέλλον μου ώστε να κάνω το καλύτερο δυνατό για την οικογένειά μου και την εκάστοτε ομάδα μου».

Για την φετινή σεζόν:
Το είδα από άλλη οπτική γωνία. ενός φιλάθλου. Είχα και το άγχος του ποδοσφαιριστή όπου με τον τρόπο μου ήθελα να βοηθήσω την ομάδα είτε στις προπονήσεις όταν κλήθηκα να βοηθήσω.

Για το πρωτάθλημα:
«Δεν ξέρω αν είχα σαραντίσει στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Το σημαντικό είναι το τώρα, να πάνε όλα καλά την Κυριακή, να το ζήσει όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, εγώ και οι συμπαίκτες μου. Έχω περάσει πολλές καλές και κακές στιγμές. Έχω περάσει δύσκολες στιγμές. Στιγμές όπου ήμασταν απλήρωτοι και ο κόσμος δεν τα γνωρίζει αυτά. Χρονιές υπομονής, χρονιές που δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα πιστεύαμε ότι θα κάνουμε κάτι. Την Κυριακή το ζητούμενο είναι επιτέλους να επιτευχθεί ο στόχος που και τις προηγούμενες χρονιές είχαμε θέσει στην ομάδα».

Για την διαφορά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές:
«Κάποιες στιγμές όπως το 2010 με την ομάδα του Σάντος φτάσαμε κοντά, πρόπερσι με τον Ίβιτς, πέρσι με τον Λουτσέσκου. Νομίζω οι διαφορές με φέτος είναι ότι δε χάσαμε βαθμούς στα πρώτα παιχνίδια. Τότε είχαμε βρεθεί αρκετά πίσω μέχρι και δέκα βαθμούς από την αρχή. Προσπαθούσαμε, κάναμε το come back αλλά είχαμε χάσει πολλούς αγώνες στην αρχή και δε μπορούσαμε να τους φτάσουμε λόγω της πίεσης που έμπαινε από την αρχή. Εγώ ο Αντρέ και ο Γλύκος συνδέουμε τις δύο ομάδες. Για τον Αντρέ τί να πω; Έδωσε τα πάντα για να κατακτηθεί. Βοήθησε σαν αρχηγός την ομάδα στις δύσκολες στιγμές. Μια προσωπικότητα που όλοι θαυμάζουμε. αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο είναι και οι άσχημες στιγμές που δε μπορείς να τις προβλέψεις για να τις αντιμετωπίσεις».

Για το τι συζητούν στα αποδυτήρια:
«Αυτό που συζητάμε με τα παιδιά είναι ότι δεν είναι δεδομένο ότι έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ευτυχώς τα μυαλά μας δεν πετάνε και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x