Champions League

Μαλιούφας: «Είμαστε όλοι διψασμένοι να δούμε τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο υπεύθυνος σκάουτινγκ των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μαλιούφας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Ο υπεύθυνος σκάουτινγκ των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μαλιούφας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άγιαξ επισημαίνοντας ότι όλοι στην Θεσσαλονίκη που στηρίζουν τον Δικέφαλο του Βορρά είναι διψασμένοι για την πρόκριση μέχρι και τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν πρόκειται να έχουν άγχος οι παίκτες», τόνισε για τη ρεβάνς της Τούμπας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μαλιούφα στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το παιχνίδι με τον Αγιαξ:
«Είχαν καλά τρεξίματα και οι δύο ομάδες. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε μπροστά μας και έναν επαναληπτικό. Το αποτέλεσμα αυτό έχει ξαναγίνει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και στη ρεβάνς και να δούμε τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τον Βλάνταν Ίβιτς:
Ζούμε από κοντά τον Ίβιτς ξέρουμε ότι είναι δουλευταράς. Ειναι ένας προπονητής ανερχόμενος που δουλεύει σκληρά. Στην προπόνηση επιμένει στην τακτική που θέλει να ακολουθήσει. Ειναι ένας προπονητής που δίνει την ευκαιρία στον παίκτη. Φέτος τα παιδιά δουλεύουν και έχουν ενταχθεί γρήγορα στην ομάδα. Θέλουμε το βήμα παραπάνω όμως. Πραγματικά διψάμε όλοι μας στον ΠΑΟΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα έχει καλή οργάνωση αν και είναι ακόμη αρκετά νωρίς. Πραγματικά ο ΠΑΟΚ όμως όταν παίζει στην Ευρώπη έχει καλή εικόνα.

Ειναι ένα φιλόδοξο άτομο που πιστεύει πολύ στη δουλεία μέσα στο γήπεδο. Είναι ο άνθρωπος που δουλεύει σκληρά και ξέρει και τη φιλοσοφία των παικτών. Βοήθησε που έκανε πρωταθλητισμό στην Κ20. Γιατί έμαθε τα παιδιά να είναι πρωταγωνιστές. Έχει και τη νοοτροπία της ομάδας και της χώρας. Είναι όμως όλο το τιμ που είναι δίπλα του που βοηθούν να υπάρχει ένα καλό αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο και να έχει ένα καλό αποτέλεσμα.

Για το γκολ του Κάμπος:

Δεν είναι μόνο το γκολ. Αλλά και η ενέργεια του Αθανασιάδη. Ο Κάμπος δείχνει να πατάει καλά μέσα στο γήπεδο. Τον σέβονται οι αντίπαλοι. Φάνηκε ότι η σκέψη του ήταν να σκοράρει.

Για τη ρεβάνς:

«Τα παιχνίδια αυτά είναι με ομάδες που δεν συγχωρούν. Τέτοιες ομάδες εάν βάλουν νωρίς γκολ τότε μπορούν να βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση. Αυτοί οι παίκτες είτε παλεύουν μέχρι το τέλος είτε τους βρίσκεις σε κακή ημέρα και έχεις πιο εύκολο έργο.

Για την Τούμπα:
«Είναι έμπειροι όλοι οι παίκτες. Δεν πρόκειται να πιεστούν, το άγχος θα είναι στον Άγιαξ περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x