Europa League

Μάλμε, Σάρπσμποργκ έφεραν «συνωστισμό» στον ένατο όμιλο

Σκανδιναβική κυριαρχία στον ένατο όμιλο του Europa League, αφού η Μάλμε και η Σάρπσμποργκ νίκησαν Μπεσίκτας και Γκενκ αντίστοιχα για τη δεύτερη αγωνιστική και βρέθηκαν με τις αντιπάλους τους κορυφή.

Η Μάλμε νίκησε στη Σουηδία 2-0 την Μπεσίκτας και η Σπάρτα Σάρπσμποργκ 3-1 την Γκενκ στη Νορβηγία για τη δεύτερη αγωνιστική του ένατου ομίλου του Europa League και άπασες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 3 βαθμούς.

Μάλμε-Μπεσίκτας 2-0
Οι Τούρκοι μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως δεν τα κατάφεραν και οι Σουηδοί με τη μαζική τους άμυνα έχασαν και μία καλή ευκαιρία με τον Νίλσεν στο 36’.

Η Μάλμε μπήκε πιο δυνατά και στο 53’ έγινε το 1-0, όταν ο Βιντχέιμ γύρισε την μπάλα με σέντρα-σουτ και αιφνιδίασε τον Κάριους που φέρει ευθύνη, δίνοντας προβάδισμα στην πρωταθλήτρια Σουηδίας. Οι «αετοί» αιφνιδιάστηκαν και δέχτηκαν και δεύτερο γκολ με το πέναλτι του Ρόζενμπεργκ στο 76’, ύστερα από την ανατροπή του Βιντχέιμ από τον Ερκίν.

Σάρπσμποργκ-Γκενκ 3-1
Μόλις ο 6’ ο Μόντενσεν με ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 1-0 για τους Νορβηγούς. Το γκολ «άνοιξε» το ματς και οι δύο ομάδες έχασαν κάποιες ευκαιρίες μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, μόλις στο 48’ ο Ποθουέλο έδωσε την ασίστ στον Τροσάρ και αυτός ισοφάρισε σε 1-1. Η Σάρσμποργκ απάντησε άμεσα με τον Ζαχάριασεν στο 54’, μετά το κόρνερ του Ζαμπάριασεν. Στο 63’, ο συνδυασμός Ζαχάριασεν- Μόρτενσεν έφερε το τελικό 3-1.


Βαθμολογία:
Μπεσίκτας 3
Γκενκ 3
Μάλμε 3
Σάρπσμποργκ 3


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x