Ισπανία

Μάνατζερ Κασίγιας: «Ψευδείς όλες οι φήμες για τον Ίκερ»

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Ίκερ Κασίγιας να αποχωρεί από την Πόρτο τον Ιανουάριο έβαλε ο μάνατζερ του Ισπανού, Κάρλο Κουτρόπια, τονίζοντας ότι όλα όσα αναπαράγονται είναι ψέματα.

Τις τελευταίες μέρες «οργίαζαν» οι φήμες που ήθελαν τον Ίκερ Κασίγιας να αποχωρεί από την Πόρτο τον Ιανουάριο, όμως μάνατζερ του Ισπανού τερματοφύλακα, Κάρλο Κουτρόπια, διέψευσε κατηγορηματικά όλα τα σενάρια που ήθελαν τον πελάτη του εκτός ομάδας.

«Αυτές οι φήμες είναι ό,τι πιο τρελό έχω ακούσει, δεν έχουν καμία δόση αλήθειας» είπε στον «αέρα» του πορτογαλικού «Radio Renascenca», και συμπλήρωσε:

«Ο Ίκερ είναι χαλαρός και χαρούμενος στην ομάδα. Φυσικά θέλει να παίξει, και εντάξει, του φαίνεται λίγο περίεργο που αυτή τη στιγμή δεν παίζει, αλλά συμπεριφέρεται όπως κάθε φυσιολογικός ποδοσφαιριστής».

Παράλληλα, ο Κουτρόπια αναφέρθηκε και στη σχέση του Κασίγιας με τον προπονητή των «δράκων» Σέρτζιο Κονσεϊσάο, η οποία όπως φημολογείται δεν βρίσκεται και στο καλύτερο «φεγγάρι» της.

«Ο Ίκερ μιλάει με τον προπονητή του συχνά, αλλά αυτά που λένε πρέπει να μείνουν μεταξύ τους και όλοι πρέπει να τους δώσουν χρόνο. Έχω διαβάσει και ακούσει πάρα πολλά πράγματα που δεν είναι αληθινά, και αυτό είναι το μόνο μπορώ να πω για αυτό το θέμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός μάνατζερ.


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x