Γερμανία

Μάνατζερ Κυριάκου Παπαδόπουλου: «Μην υπερβάλλουμε!»

Να χαμηλώσουν οι τόνοι ζήτησε ο Πολ Κουτσολιάκος.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου σχετικά με τις επιλογές του προπονητή του στο Αμβούργο, γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η θέση του στην ομάδα είναι επισφαλής. Ο ατζέντης του διεθνούς αμυντικού, Πολ Κουτσολιάκος, ζήτησε… ψυχραιμία και όχι υπερβολές.

«Δεν άκουσα τον Κυριάκο να ασκεί κριτική σε κάποιον συμπαίκτη του. Φυσικά και λυπάται για ό,τι έγινε, αλλά είναι ένας νέος και συναισθηματικός τύπος, οπότε δεν χρειάζεται να υπερβάλουμε για μια ατάκα που είπε στο πόδι αμέσως μετά από έναν αγώνα», δήλωσε στο Sport1.de.

«Πιστεύω πως ο Κυριάκος πάντα μπορεί να βοηθήσει το Αμβούργο με τη μαχητικότητά του, αλλά αυτό δεν το αποφασίζω εγώ, ούτε φυσικά και ο ίδιος. Είναι στο χέρι του προπονητή και σίγουρα θα έχει τους λόγους του που τον άφησε έξω. Είναι μέλος της ομάδας και δεν είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τα αρνητικά αποτελέσματα. Από άποψη κινήτρου είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και δεν χρειάζεται να του τα φορτώσουμε όλα», πρόσθεσε.

Όσο για τις φήμες πως το συγκεκριμένο συμβάν μπορεί να τον φέρει στην έξοδο από το Αμβούργο; «Δεν έχω μιλήσει με την ομάδα για κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως ο Κυριάκος και ο προπονητής του θα συζητήσουν όταν επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x