Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ολλανδικά δημοσιεύματα επανέφεραν το όνομα του Γιουνές Μοχτάρ στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Το sport-fm.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του 26χρονου Ολλανδομαροκινού, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Τσβόλε.

Ο Κανκούτ Ερτσάν δήλωσε ενήμερος για την Ένωση και τόνισε πως η προοπτική των κιτρινόμαυρων δεν αφήνει αδιάφορο τον πελάτη του, που φέτος κάνει εξαιρετική χρονιά μετρώντας ήδη 7 τέρματα και 3 ασίστ σε 19 αναμετρήσεις με την ομάδα του.

«Ξέρουμε για το όνομα της ΑΕΚ εδώ και μερικές εβδομάδες. Σίγουρα η μετακίνηση στην Ελλάδα θα ήταν μια καλή προοπτική για τον Μοχτάρ, αρκεί βέβαια να είναι ευνοϊκές και οι συνθήκες. Η ΑΕΚ τα πηγαίνει πολύ καλά αυτή τη χρονιά και είναι μία μεγάλη ομάδα. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση κι αυτό είναι το επόμενο βήμα το οποίο χρειάζεται να κάνει η ΑΕΚ…», μας είπε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ