Stoiximan Super League

Μάνατζερ Πούκι: «Τουλάχιστον σήμερα, δεν πάει στη Θεσσαλονίκη»

Διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον ΠΑΟΚ να έρχεται σε συμφωνία με τον Τέεμου Πούκι, ο μάνατζερ του Φινλανδού επιθετικού, Τέεμου Τούρουνεν.

Την ώρα που έχει αναπτυχθεί μια φημολογία αναφορικά με την συμφωνία ανάμεσα στον Τέεμου Πούκι και τον ΠΑΟΚ και την άμεση μετακίνηση του 28χρονου επιθετικού στον «δικέφαλο του Βορρά», ο Τέεμου Τούρουνεν έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του θέματος…

«Δεν είναι αλήθεια πως είναι καθ’οδόν για την Θεσσαλονίκη. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και διαπραγματευόμαστε και με άλλους συλλόγους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιλογή για εμάς. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν υπογραφεί συμβόλαια από καμία από τις δύο πλευρές. Τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν πολλά. Το προηγούμενο καλοκαίρι, η μεταγραφή του Πούκι στον Παναθηναϊκό, θεωρούνταν σίγουρη από τους Έλληνες. Έτσι έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Πούκι σε φινλανδικά ΜΜΕ.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν ετοιμάζει τις βαλίτσες του αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν θα πάει Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση είναι εντελώς ανοιχτή, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω την συμμετοχή του ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις εκκρεμούν και ο ΠΑΟΚ είναι ένας καλός ευρωπαϊκός σύλλογος, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι απαραίτητο να πάρουμε τα εχέγγυα που θέλουμε…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x