Stoiximan Super League

Μάνατζερ Σεμέδο: «Προφανώς οι παίκτες ανησυχούν για περικοπές»

Την ανησυχία όλων των παικτών για το ενδεχόμενο η κατάσταση με τον κορωνοϊό να οδηγήσει σε περικοπές μισθών μετέφερε σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία ο μάνατζερ του Ρούμπεν Σεμέδο, Ουλίσε Σάντος.

Την αβεβαιότητα που κυριαρχεί στις τάξεις (και) των ποδοσφαιριστών με την αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω κορωνοϊού περιέγραψε ο Ουλίσε Σάντος.

Μιλώντας στο πορτογαλικό «TSF», ο μάνατζερ που εκπροσωπεί εκτός των άλλων και τον Ρούμπεν Σεμέδο παραδέχθηκε ότι οι παίκτες είναι ανήσυχοι με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Παράλληλα σημείωσε ότι όλα θα κριθούν από το πώς θα έχει διαμορφωθεί η αγορά μετά την αντιμετώπιση της πανδημίας, εκφράζοντας την άποψη ότι δύσκολα δεν θα υπάρξουν περικοπές από τις ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουλίσε Σάντος

Για την αγωνία των παικτών για ενδεχόμενες περικοπές λόγω κορωνοϊού: «Προφανώς και οι παίκτες ανησυχούν. Είναι ανήσυχοι για το επάγγελμά τους και ρωτούν διαρκώς το τι γίνεται και το πότε και εάν θα έχουμε πάλι πρωταθλήματα. Ως προς το μέλλον πρέπει να δούμε την επίδραση στην αγορά.

Σε σχέση με τις τωρινές συνθήκες το τι διάθεση για περικοπές μισθών θα δείξουν οι ομάδες. Γενικά υπάρχει αγωνία στους παίκτες. Πρέπει να δούμε το που θα φτάσουν οι περικοπές μισθών».


Για τα νέα οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο μετά την πανδημία: «Πρέπει να δούμε αυτή τη νέα πραγματικότητα και εάν οι περικοπές θα είναι πραγματικές. Τι εννοώ; Εάν η ομάδα έχει οικονομική ζημία, είναι λογικό το βήμα περικοπών μισθών και αποδοχών. Και αυτό θα επηρεάσει όλους τους Πορτογάλους παίκτες και γενικά το πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Έχει επίσης σημασία το πως θα αντιδράσει η πορτογαλική Λίγκα και το εάν θα πληρώσει έγκαιρα τις μισθοδοσίες. Η Ένωση των παικτών έχει δηλώσει ανοιχτή στον διάλογο. Τώρα η Πόρτο, η Μπράγκα η Σπόρτινγκ αρχίζουν να παίρνουν θέση, ενώ η Μπενφίκα δεν θέλει να πει κάτι για τώρα.

Η Ένωση των παικτών από μέρους της πάντως ξεκαθαρίζει πως δεν γίνεται να πληρώσουν το μάρμαρο μόνο οι παίκτες. Να πάει μόνο σε αυτούς ο λογαριασμός των οικονομικών ζημιών. Έξω από τα πορτογαλικά σύνορα ξέρουμε πως η Μπαρτσελόνα θα προχωρήσει σε μείωση μισθών για όλους τους υπαλλήλους στην ομάδα για να μειώσει τον οικονομικό αντίκτυπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x