Stoiximan Super League

Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι: «Ο Ντμίτρο είναι κοντά στο να ανανεώσει για δύο χρόνια με την ΑΕΚ»

Στην ΑΕΚ θα παραμείνει πιθανότατα και την επομένη σεζόν όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Αλεξάντρ Πάνκοφ.

Στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στάθηκε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη, Αλεξάντρ Πάνκοφ.

Ο εκπρόσωπος του Ουκρανού ποδοσφαιριστή τόνισε πως οι συζητήσεις με την ΑΕΚ βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και πιθανότατα θα προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση του τρέχοντος συμβολαίου για ακόμα δύο σεζόν, κάτι που μετέφερε νωρίτερα και στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Παράλληλα πρόσθεσε πως για τον 31χρονο υπάρχει ενδιαφέρον από δύο τουρκικούς συλλόγους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι με την ΑΕΚ εκπνέει το καλοκαίρι και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Η ΑΕΚ έχει κάνει μία συγκεκριμένη πρόταση. Ο Ντμίτρο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παίζει πολύ καλά και ως εκ τούτου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του. Μέχρι σήμερα, υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από συλλόγους της Τουρκίας που βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Πιθανότατα είναι πιο κοντά στο να συμφωνήσει με την ΑΕΚ, μια και έχει περάσει δύο χρόνια στην Ελλάδα, ενώ αρέσει και πάρα πολύ στους οπαδούς, οι οποίοι του φέρονται εξαιρετικά. Ωστόσο βρισκόμαστε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Αν η ΑΕΚ κάνει την πρόταση που θέλει ο Ντίμα, είμαι σίγουρος πως θα παραμείνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x