Stoiximan Super League

Μάνατζερ Χατσερίδη: «Να προσπαθήσει να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα»

Στις τάσεις φυγής από τον ΠΑΟΚ που φάνηκε να έχει ο Εβγέν Χατσερίδης αναφέρθηκε ο μάνατζέρ του, Ιγκόρ Πιροζένκο, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, όσα είπε στο Metropolis 95.5:
Για τη δήλωση του Χατσερίντι περί του χρόνου συμμετοχής: «Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος εάν δεν αγωνίζεται. Δεν είναι τόσο σοβαρό όσο φαίνεται. Εξέφρασε ένα συναίσθημα. Δε βλέπω κάποιο θέμα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, δεν κάνει πολιτική ούτε δεύτερες σκέψεις. Εξέφρασε απλά ένα συναίσθημα. Είναι παιδί. Όταν παίζει αισθάνεται καλά ενώ όταν δεν παίζει δεν είναι καλά. Έχει την οικογένεια του εκεί, ο ΠΑΟΚ είναι μια φανταστική ομάδα με φανταστικούς φιλάθλους. Είναι παιδί και εκφράζει συναισθήματα. Πρέπει να παλέψει. Να αναρωτηθεί γιατί δεν παίζει και να προσπαθήσει να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα».

Για το θέμα με τις επικαλαμίδες με τη Σπαρτάκ Μόσχας: «Ήταν μια συναισθηματική αντίδραση. Δεν πρέπει να εμπλέκει την πολιτική με το ποδόσφαιρο. Ενόχλησε την οικογένεια του Σαββίδη. Πρέπει κάποιος από τον ΠΑΟΚ να τον διδάξει για το τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ και ίσως να είναι και δικό μου λάθος που δεν του εξήγησα».

Για την ελληνική υπηκοότητα: «Στην Ουκρανία δεν επιτρέπει ο νόμος να έχει κάποιος δύο υπηκοότητες. Πρέπει να απαρνηθείς τη μία για να αποκτήσεις την άλλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x