Κύπελλο Ελλάδας

Μάνος: «Δεν… φανταζόμουν ότι θα γίνω συμπαίκτης με τον Τουρέ, δίνει ψυχολογία το γκολ»

Τεράστιο παίκτη χαρακτήρισε τον Γιάγια Τουρέ ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Δημήτρης Μάνος «ξελάσπωσε» τον Ολυμπιακό στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στον Γιάγια Τουρέ. Παράλληλα, ευχήθηκε να συνεχίσει να σκοράρει, τονίζοντας ότι τα γκολ δίνουν ψυχολογία στους επιθετικούς.

«Δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχω συμπαίκτη αυτόν τον τεράστιο παίκτη που έχει παίξει σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι. Είναι τιμή μου και προσπαθώ κάθε μέρα να κερδίζω από αυτόν», είπε στην κάμερα της Cosmote TV για τον Γιάγια Τουρέ.

Σε ό,μτι αφορά το γκολ του που καθόρισε τον αγώνα, τόνισε: «Δίνει ψυχολογία σε εμάς τους επιθετικούς το γκολ. Μακάρι να συνεχίσω να σκοράρω και να είμαι καλός. Θέλω να προσφέρω γιατί αυτή η ομάδα αξίζει να κερδίζει».

Όσο για το προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Θα δώσουμε το 100%. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Υποδεχόμαστε μια δυνατή ομάδα, αλλά δεν φοβόμαστε, είμαστε καλύτεροι και δείχνουμε στο γήπεδο ποιος θέλει τους 3 βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x