Europa League

Μανούσος: «Είχαμε πολύ άγχος αλλά κάναμε ένα μεγάλο βήμα, έτοιμοι για πρόκριση σε μια εβδομάδα»

Στην πίεση που είχε ο Ατρόμητος στάθηκε ο Γιώργος Μανούσος, κάνοντας ειδική μνεία στην ψυχή όλων και τονίζοντας ότι η πρόκριση θα επιτευχθεί στη ρεβάνς στο Περιστέρι!

Από τους πρωταγωνιστές της σημερινής νίκης του Ατρόμητου επί της Ντουνάισκα με 2-1, καθώς πέτυχε μεταξύ άλλων και το νικητήριο γκολ των Περιστεριωτών, ο Γιώργος Μανούσος μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, τη ρεβάνς αλλά και το… μέλλον του Ατρομήτου!

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το ματς ο Μανούσος:

«Η αλήθεια είναι ότι όλα τα παιδιά είχαν πάρα πολύ άγχος και πίεση. Φάνηκε και λίγο. Δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι για αυτή την περίοδο, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία. Θα δείτε, όμως, στη συνέχεια ότι ο Ατρόμητος θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και σωστό.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, προσηλωμένοι και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Το πρώτο απ’ όλα ήταν να καταθέσουμε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο. Τα καταφέραμε κατά μεγάλο ποσοστό. Δεν έχει κριθεί τίποτα, απλά κάναμε ένα μεγάλο βήμα. Έχουμε μάθει από πέρυσι, από τον αποκλεισμό και νομίζω ότι θα είμαστε σε μια εβδομάδα έτοιμοι να πάρουμε την πρόκριση.

Ευχαριστώ τον Θεό γιατί ξαναβρίσκω τον παλιό εαυτό μου. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ατρόμητου, τον πρόεδρο και τον κ. Αγγελόπουλου, δεν το έβαλα κάτω και νομίζω ότι αν είμαστε γεροί θα τα καταφέρουμε όλα. Όλοι είμαστε σημαντικοί για την ομάδα. Πρώτα βάζουμε την ομάδα και μετά τους εαυτούς μας. Υπάρχει και μέλλον στον Ατρόμητο, δουλεύουν σωστά οι Ακαδημίες».

Ευχαριστώ πολύ και τον γιατρό κ. Πισκοπάκη και τον πατέρα του, Νίκο, που με βοήθησαν και μου στάθηκαν πάρα πολύ αυτό τον δύσκολο 1,5 χρόνο.

Επίσης, θα βοηθήσουμε εμείς τους εαυτούς μας, καθώς κανείς δεν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η πρόκριση, αλλά θα παρακαλέσω κι εσάς (σ.σ. γελώντας) να βοηθήσετε την ομάδα και μην γράφετε ότι έχουμε περάσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x