Europa League

Μανούσος: «Μας μένουν ανάμικτα συναισθήματα»

Στην αλλαγή των συναισθημάτων και στο άδικο του αποκλεισμού του Ατρομήτου από την Ντιναμό Μπρεστ στάθηκε ο Γιώργος Μανούσος μετά το 1-1 των Περιστεριωτών με τη ομάδα της Λευκορωσίας.

Ο σκόρερ του τέρματος των «κυανόλευκων τόνισε πως είναι ότι χειρότερο να δέχεσαι γκολ στις καθυστερήσεις, όμως αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις και πιστεύει πως το γεγονός πως οι αντίπαλοι κλείστηκαν, τους δημιούργησε προβλήματα.

Αναλυτικά: «Μας μένουν δύο διαφορετικά συναισθήματα. Όταν τρως ένα γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και χάνεις μια πρόκριση, είναι ό,τι χειρότερο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, για αυτό είναι όμορφο, όμως, κατά τη γνώμη μου, την πρόκριση δεν τη χάσαμε απόψε, αλλά στο πρώτο παιχνίδι στη Λευκορωσία.

Οι στόχοι του Ατρομήτου είναι υψηλοί, θέλουμε και φέτος πεντάδα στο πρωτάθλημα και να πάμε ακόμα καλύτερα. Είναι πιο δύσκολο να "γυρίσεις" το παιχνίδι από 4-0 και να το κάνεις 4-3. Σήμερα, οι αντίπαλοί μας κλείστηκαν, η ομάδα μου ήταν καλύτερη, δέχτηκε μόνο δύο φάσεις, αλλά τελικά το πληρώσαμε στο τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x