Ιταλία

Μανωλάς: «Φοβήθηκα πως η Μπαρτσελόνα θα σκοράρει και θα αποκλειστούμε»

Στις σκέψεις που έκανε μετά το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και μέχρις ότου ο διαιτητής της αναμέτρησης σφυρίξει για τελευταία φορά, αποκάλυψε ο Κώστας Μανωλάς.

Στη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα και την παρουσία της Ρόμα στους τέσσερις του Champions League αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ιταλική «La Stampa», ο Κώστας Μανωλάς.]

Ο Έλληνας στόπερ αποκάλυψε πως μετά το τέρμα που σημείωσε, φοβήθηκε πως η Μπάρσα θα καταφέρει να σκοράρει και να γκρεμίσει μονομιάς την τεράστια προσπάθεια που είχαν καταβάλει ως εκείνο το σημείο οι «τζιαλορόσι».

Παράλληλα μίλησε για την επικείμενη κόντρα του με τον Μο Σαλάχ, αλλά και το σχέδιο αναχαίτισής του Αιγύπτιου στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν έχει δει το ριπλέι της φάσης του γκολ:
«Ξαναείδα τη φάση του γκολ πολλές φορές, αλλά τις περισσότερες μετά το παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, ήρθε η στιγμή να το αφήσουμε πίσω. Αν πιστέψεις πως βρίσκεσαι στην κορυφαία στιγμή της καριέρας σου, τότε όλα τελείωσαν. Έχω άλλα πράγματα τώρα στο μυαλό μου»

Για το ότι ξέσπασε σε δάκρυα μετά το τέλος του παιχνιδιού:
«Ήταν μία απελευθέρωση, ένα ξέσπασμα. Φοβόμουν μετά το γκολ πως η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να σκοράρει και να γκρεμίσει ό,τι χτίσαμε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς».

Για τη σχέση του με τον Σαλάχ:
«Είναι πολύ καλή. Ο Μο είναι ένα ξεχωριστό παιδί. Μία σεβαστή προσωπικότητα που έχει πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Μου αρέσει. Είναι γρήγορος. Πολύ γρήγορος. Αλλά και εγώ είμαι επίσης».

Για το αν θα τον αντιμετωπίσει με man to man:
«Όχι. Θα τον αντιμετωπίσουμε ομαδικά. Εφόσον σταματήσαμε την Μπαρτσελόνα του Μέσι, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με την Μπαρτσελόνα του Σαλάχ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι».

Για τον τεχνικό της Ρόμα, Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο:
«Η πίστη μας την εφετινή σεζόν προήλθε απ' τη φιλοσοφία του προπονητή μας. Η Ρόμα δεν πρέπει να αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο Ντι Φραντσέσκο είναι ένας πολύ Ευρωπαίος προπονητής. Πάντα ζητάει να πιέζουμε ψηλά και να είμαστε αποφασιστικοί».

Για το φαβορί του Champions League:
«Είμαστε στην τετράδα, οπότε σε αυτό το σημείο δεν υπάρχουν φαβορί»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x