Ιταλία

Μανωλάς: «Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα στη Νάπολι, θέλω να δικαιώσω τον Αντσελότι»

Έτοιμος να τα δώσει… όλα για να δικαιώσει τη Νάπολι και τον Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς, ενώ αποκάλυψε ότι δεν το σκέφτηκε καθόλου για να πάει στον ιταλικό Νότο.

Ο Κώστας Μανωλάς βρέθηκε σήμερα σε εκδήλωση για λογαριασμό της Νάπολι, με τους Λορέντσο Ινσίνιε και Ντρις Μέρτενς να είναι μαζί του στο πάνελ.

Εκεί, ο διεθνής αμυντικός ρωτήθηκε και μίλησε για την «μετακόμισή» του στους «παρτενοπέι», ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κάρλο Αντσελότι, αλλά και του Καλιντού Κουλιμπαλί!

«Θα κάνω τα πάντα για τη Νάπολι προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχει. Ο προπονητής; Δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψουν. Θα κάνω οτιδήποτε είναι δυνατόν για να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Η ομάδα με ήθελε άμεσα. Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες για την απόφαση που πήρα. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την σωστή επιλογή», ανέφερε αρχικά ο Μανωλάς.

Και πρόσθεσε: «Η Νάπολι ήταν πάντα μια ομάδα που έπαιζε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Είναι χαρά μου να είμαι μέλος αυτού του γκρουπ. Ο Κουλιμπαλί είναι ένας σπουδαίος παίκτης, πέρα από σπουδαίoς άνθρωπος. Είμαι σίγουρος ότι, μαζί με αυτόν και την υπόλοιπη ομάδα, μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x