Champions League

Μαουρίσιο: «Δείξαμε ότι θέλουμε περισσότερα στο Champions League»

Την ποιότητα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στα ματς με τη Βασιλεία, η οποία ελπίζει ότι θα αποδειχθεί αρκετή και απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας, υπογράμμισε ο Μαουρίσιο.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ ως τώρα στα προκριματικά του Champions League και πεπεισμένος ότι η ομάδα μπορεί να συνεχίσει στη διοργάνωση εμφανίστηκε ο Μαουρίσιο.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι του «δικεφάλου του Βορρά», ο Βραζιλιάνος σημείωσε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να αρκεστεί στις δυο νίκες απέναντι στη Βασιλεία.

Παρόλο που μίλησε λοιπόν με κολακευτικά λόγια για τη Σπαρτάκ Μόσχας, δήλωσε αισιόδοξος ότι οι Θεσσαλονικείς μπορούν να την αποκλείσουν κι εκείνη.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μαουρίσιο στο PAOK TV

Για τα ματς του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία: «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά, με αυτές τις δύο σημαντικές νίκες. Όλη η ομάδα ανταποκρίθηκε στην πίεση, είχε αυτοπεποίθηση και δείξαμε μέσα από αυτά τα δύο παιχνίδια, ότι είμαστε δυνατοί και ότι θέλουμε περισσότερα από δύο παιχνίδια στη διοργάνωση.

Είμαι χαρούμενος γι' αυτό, όπως και όλη η ομάδα. Η ιστορία μας στο Champions League δεν τελειώνει σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος με αυτές τις δύο νίκες».


Για την Σπαρτάκ Μόσχας: «Η Σπαρτάκ Μόσχας είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στη Ρωσία. Έχουν εξαιρετικούς φιλάθλους. Έχουν μακρά ιστορία στο ρωσικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες που διαθέτουν είναι πολύ καλοί. Είναι ένας συνδυασμός… ακριβών και νεαρών παικτών.

Είναι ομάδα με αυτοπεποίθηση και ποιότητα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά έχουμε κι εμείς ποιότητα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και περιμένω ένα πολύ καλό ματς».


Για το σημείο-κλειδί στα ματς με την Σπαρτάκ: «Είναι δύσκολο να πεις κάτι συγκεκριμένο. Επίσης αν σας πω κάτι, είναι πιθανό να αλλάξουν πράγματα, οπότε νομίζω ότι είναι καλύτερο να κρατήσουμε κάποια μυστικά. Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα. Ο προπονητής μας έχει ξεκινήσει να μας αναλύει τον αντίπαλο, έχουμε χρόνο να μάθουμε γι' αυτούς και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x