Stoiximan Super League

Μαουρίσιο: «Τα πράγματα είναι καλύτερα στην Ελλάδα»

"Πιστεύω πως η πλειοψηφία του κόσμου όπως και εγώ σεβάστηκε τους κανόνες που επέβαλαν οι αρχές για απομόνωση στο σπίτι ακόμη και με πρόστιμα αν σε έβρισκαν στο δρόμο"

Την κατάσταση στην Ελλάδα περιέγραψε ο Μαουρίσιο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα. Ο άσος του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε καλύτερα τα πράγματα στην χώρα και μετέφερε κάποιες πληροφορίες για την έναρξη των προπονήσεων ανά γκρουπ.

«Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι καλύτερα. Πιστεύω πως η πλειοψηφία του κόσμου όπως και εγώ σεβάστηκε τους κανόνες που επέβαλαν οι αρχές για απομόνωση στο σπίτι ακόμη και με πρόστιμα αν σε έβρισκαν στο δρόμο. Είναι απαραίτητο να στείλεις SMS για να μετακινηθείς ώστε οι αρχές να γνωρίζουν ποιος παραμένει στο σπίτι και ποιος όχι. Ειπώθηκε ότι από τις 4 του Μαιού κάποια μέτρα θα ελαφρυνθούν κάποια καταστήματα θα ανοίξουν, αλλά σταδιακά και με μεγάλη προσοχή», ανέφερε και συνέχισε:

«Αυτό που μας έχουν πει είναι ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν πιθανότατα τη δεύτερη εβδομάδα του Μάιου αλλά επίσης με μεγάλη προσοχή. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε να προπονούμαστε ανά γκρουπ. Αν συμβεί αυτό το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις αρχές του Ιούνη και απομένουν 10 παιχνίδια για να ολοκληρωθεί ίσως κάπου στα μέσα Ιουλίου, αν παίζουμε Τετάρτη Κυριακή. Αυτό είναι ένα θεωρητικό πλάνο για το οποίο πάντως δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x