Stoiximan Super League

Μαουρίτσιο: «Κομβικό ματς με τον Ολυμπιακό αλλά δεν κρίνει το πρωτάθλημα»

Για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και το περασμένο με την ΑΕΚ, μίλησε σε βραζιλιάνικο Μέσο ο χαφ του ΠΑΟΚ, Μαουρίτσιο.

Κομβικό ματς χαρακτήρισε το ερχόμενο με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ο Μαουρίτσιο, ωστόσο ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του ανέφερε πως δεν κρίνει το πρωτάθλημα ανεξαρτήτος αποτελέσματος.

Αναλυτικά μίλησε για

τον αγώνα με την ΑΕΚ:
«Παίξαμε τα δύο τρίτα του παιχνιδιού με έναν παίκτη λιγότερο όμως στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε ένα βαθμό από το ντέρμπι. Από ψυχολογικής πλευράς, ήταν κρίσιμο να μην χάσουμε το αήττητο μας στο πρωτάθλημα πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και με μεγάλη προσπάθεια το πετύχαμε».

το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά δεν θα κρίνει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίσουμε, γιατί στην περίπτωση αυτή θα αυξήσουμε τη βαθμολογική μας διαφορά στους εννέα πόντους με δέκα παιχνίδια να απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος . Από την άλλη πλευρά, αν μας νικήσουν, θα μας προσεγγίσουν επικίνδυνα. Είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x