Γενικά

Μαραντόνα: «Ελπίζω ο Μέσι να μην κάνει μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Νάπολι»

Να δει τη Νάπολι να κάνει την έκπληξη κόντρα στην Μπαρτσελόνα θέλει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ελπίζοντας παράλληλα να μην κάνει μεγάλο παιχνίδι ο Μέσι.

Έχοντας φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες και των δύο ομάδων, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πήρε θέση ενόψει του αποψινού αγώνα της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα στο «Σαν Πάολο». Με την φανέλα των «ναπολιτάνων» ο πρώην Αργεντίνος σταρ μεγαλούργησε και όπως είναι λογικό η υποστήριξη του στο αποψινό παιχνίδι έχει «γαλάζιο» χρώμα.

Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα «Mattino» ανέφερε: Η Νάπολι περνάει μία δύσκολη χρονιά, μετά από 15 χρόνια βιώνει την πιο δύσκολη περίοδο επί εποχής Ντε Λαουρέντις. Ο Τζενάρο Γκατούζο αποδεικνύει πως είναι σπουδαίος στα αποδυτήρια, όμως είναι ένας νέος κύκλος που ανοίγει και δεν είναι εύκολο. Είναι πολύ δύσκολη η μάχη με την Μπαρτσελόνα, όμως στο ποδόσφαιρο πολλές είναι οι φορές που τα προγνωστικά ανατρέπονται. Η ελπίδα μου τώρα είναι πως η Νάπολι θα κάνει την έκπληξη και θα κάνει ευτυχισμένους τους οπαδούς της» για να συνεχίσει, προσθέτοντας:

«Ελπίζω ο Μέσι να μην κάνει μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Νάπολι. Για ποιο λόγο υπάρχουν αυτές οι συγκρίσεις εδώ και 20 χρόνια για το ποιος είναι καλύτερος; Εγώ έχω μία όμορφη ανάμνηση από τον Λέο την εποχή που ήμασταν μαζί στην εθνική ομάδα, ήταν απόλαυση να τον βλέπω στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Η Μπαρτσελόνα είναι το φυσικό περιβάλλον του Μέσι εκεί άρχισε την καριέρα του και εκεί θα την ολοκληρώσει».

Επιμέλεια: Σωτήρης Τσώτσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x