Γενικά

Μαραντόνα: «Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για τον Μέσι»

Πεπεισμένος πως οι δημοσιογράφοι υπονομεύουν τη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, που υποστήριξε πως παρερμήνευσαν τις δηλώσεις του για τον «καλύτερο παίκτη στον κόσμο».

Αίσθηση είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαραντόνα, που αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι χρησιμοποιούσε το μπάνιο 20 φορές πριν από τους αγώνες! Σύμφωνα πάντως με νέα τοποθέτηση του, υποστήριξε πως παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενα του από τους δημοσιογράφους και πως η φιλία του με τον «κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη» δεν πρόκειται να χαλάσει.

«Το γνωρίζω πως ο Λίο (σ.σ. Μέσι) είναι ο καλύτερος στον κόσμο», παραδέχτηκε ο Μαραντόνα σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με το «ESPN».

«Αν 20 παίκτες πάνε στην τουαλέτα πριν από έναν αγώνα, απλά είναι κάτι που κάνουν, αλλά δεν ανέφερα ποτέ τον Λιονέλ Μέσι. Αυτό που συμβαίνει είναι πως οι άνθρωποι προσπαθούν να δημιουργήσουν κόντρα ανάμεσα σε εμένα και τον Μέσι, αλλά δεν μπορούν. Δεν μπορούν! Η φιλία που έχω με τον Λιονέλ είναι πολύ μεγαλύτερη από οτιδήποτε μπορείτε να γράψετε (σ.σ. οι δημοσιογράφοι). Λέω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x