Ισπανία

Μαριάνο:«Φορώντας το “7” έχεις μια τεράστια ευθύνη»

«Τεράστια ευθύνη» παραδέχτηκε o Μαριάνο Ντίαζ, πως είναι η φανέλα με το νούμερο «7» της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς κουβαλάει μεγάλη ιστορία πίσω της.

Την μεγάλη σημασία να έχει την φανέλα με τον αγαπημένο του αριθμό Νο 7, παραδέχτηκε ο Μαριάνο Ντίαζ. Με την επιστροφή του στην ισπανική πρωτεύουσα τον περασμένο μήνα, ο 25χρονος επιθετικός κληρονόμησε μια φανέλα που προηγουμένως φορούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και πιο μπροστά ο θρύλος της «Βασίλισσας» Ραούλ.

Ο έμπειρος διεθνής δεν υποτιμά καθόλου τη σημασία του ρολού που του έχει απονεμηθεί, καθώς άνοιξε ήδη λογαριασμό με εντυπωσιακό τρόπο, σκοράροντας το τρίτο γκολ των «μερέγκες» στο Τσάμπιονς Λιγκ εναντία στη Ρόμα.

«Φορώντας τον αριθμό επτά είναι μια τεράστια ευθύνη επειδή οι παίκτες που το φορούσαν στο παρελθόν ήταν και θα συνεχίσουν να είναι θρύλοι. Σκοπεύω να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά», τόνισε.

Ο Μαριάνο δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το κλήμα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου τόσο κατά την είσοδό του όσο και κατά την προπόνηση του.

«Ένιωσα την υποστήριξη και τη ζεστασιά από τους φιλάθλους στο Μπερναμπέου, τόσο στην προθέρμανση όσο και στη είσοδο μου στον αγωνιστικό χώρο, και είμαι πολύ ευγνώμων .Δεν μπορούσα να περιμένω. Προσπαθώ και εργάζομαι σκληρά κάθε μέρα ώστε να επιστρέψω την υποστήριξη που μου έδειξαν οι οπαδοί» ανέφερε ο νεαρός επιθετικός.


Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x